I čakovečki Jug ima svog neandertalca

Ili sam možda uvrijedio neandertalca budući da je on ipak koristio mozak onoliko koliko mu je bio razvijen. Ovaj čakovečki izgleda nema mozak nego očito samo glupe mišiće koji nisu sposobni za rad nego samo za razbijanje pa bi možda bilo bolje nazvati ga kretenortalac! A možda nema ni dovoljno razvijene mišiće da sam razbije betonsku teglu, možda je to bio čopor kretenortalaca?

Hajde društvo, što znači vaše junačko djelo ako ostanete anonimni? Pošaljite vi nama svoja imena i prezimena pa da vas predstavimo javnosti, neka javnost zna tko to ima tako visok kvocijent inteligencije (nadam se da ste se u svom životu sreli s pojmom inteligencija!). Ja uopće ne sumnjam da i vi imate inteligenciju samo je pitanje koliko je nerazvijena!

Ili barem pokušajte objasniti nama običnim smrtnicima da shvatimo zašto ste osjetili potrebu za razbijanjem betonske tegle!? Ako nemate para za teretanu, super! Berbe na polju su u punom jeku, a treba i iskopati rupe za sadnju drveća pa možete tu pokazati koliko ste jaki!

Hajdemo junaci, čekam vaš odgovor!

Čakovec Jug

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.