Predstavljanje knjige Ovršna mafija Darka Petričića u Čakovcu

Udruga Ovršni (Ovršni ustanak) organizira i poziva vas na predstavljanje knjige Ovršna mafija autora Darka Petričića.

Donirajte Udrugu Mlada pera
Darko Petričić, politolog, autor i tragač za istinom i pravdom kojeg su brojni pripadnici establišmenta tužili za klevete i čije su tužbe u pravilu hrvatski sudovi odbacivali, pozvao je sve one koji su zainteresirani na promociju svog novog istraživalačko publicističkog rada, prigodno nazvanog “Ovršna mafija”. Tužio ge je Zagrebačkom općinskom sudu i Stjepan Mesić, bivši predsjednik Republike Hrvatske i izgubio spor početkom 2012., a i za ovu knjigu autor tvrdi da će izazvati ogromno zanimanje, jer ovršenih i blokiranih je i više od 320.000 građana Hrvatske, a još je više onih kojim je do pravde i pravednosti.

Knjiga govori o ovršnoj mafiji u Hrvatskoj i stvarnim posljedicama Ovršnog zakona kao i o moćnim lobijima koji su uz pomoć politike inicirali donošenje, za građane, najdestruktivnijeg zakonskog akta u modernoj hrvatskoj povijesti.

”Bankarski lobi nije se zadovoljio samo s imovinom koja je založena kao hipoteka. Dobili su pravo da uzmu sve, svaki izvor financiranja dužnika. Takvo što u svijetu još nije zabilježeno”, naglašava Petričić.

Petričić primjećuje da je lihvarenje zakonom zabranjeno i kažnjivo, ali da u Hrvatskoj, bez obzira na tu zakonsku stavku, kamate i svi nameti peterostruko nadmašuju glavnicu.
”Što je to nego lihvarenje? Promociju ove knjige zamislio sam kao komemoraciju. Jer, ili ćemo mi sahraniti ovršnu mafiju, ili će oni sahraniti nas. Trećeg nema. Ako ćete knjigu ‘Ovršna mafija’, shvatiti kao poziv na ustanak, onda sam uspio, pišući tu knjigu”, zaključuje je politolog i publicist, Darko Petričić, koji je na 16. i 17. stranici knjige objavio imena svih saborskih zastupnika koji su, kako je naveo, zaslužni za donošenje zločinačkog Ovršnog zakona!

Udruga Ovršni (Ovršni ustanak) poziva sve građane i medije da dođu na predstavljanje knjige jer tu nije riječ o nekom trećem, tu je riječ o nama samima!

Predstavljanje knjige “Ovršna mafija” autora Darka Petričića održat će se u subotu, 24. studenog 2018. godine u 17 sati u dvorani Zrinski na prvom katu zgrade Scheier u Čakovcu.

Predstavljanje knjige Ovršna mafija Darka Petričića u Čakovcu

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.