Oglasi

Da se djeca pitaju, različitost bi bila bogatstvo!

Ludilo, čovječe, ludilo! Ne znaš od kud bi krenuo!

Pa počnimo sa riječima podrške fondacije Novaka Đokovića, iz koje između ostalog kažu:
“Prepoznajemo značaj teme kojom se bavite i ovim putem želimo da pohvalimo napore koje ulažete kroz Vaš rad, kao doprinos koji pružate društvu i zajednici u kojoj živite.
Veoma cenimo svaki napor koji se uloži prilikom rešavanja velikih društvenih problema, ali i ostvarivanja pozitivnih promena, stoga želimo da izrazimo poštovanje za Vaš trud prilikom pokretanja inicijative.”

Novak Djoković Fundation

Prije tri dana završio sam s klasifikacijom dosad pristiglih radova, a njih je bilo 76 iz 16 županija i Bosne i Hercegovine, još 17 radova čekalo je da pristignu suglasnosti roditelja, a  poštar je taj dan donio još 3 kuverte sa 7 radova. Hoće li to biti točno 100 radova na natječaju, pitao sam se tada, ili će stići još koji u ova 4 dana do kraja natječaja?

U međuvremenu je poštar još dolazio, dolazio je i danas!
A danas vam je sve to izgledalo ovako:
otvorim ja ujutro emailove, stigla tri nova s novim radovima za natječaj i počnem ih obrađivati. Obradim jedan email, kad dođe još jedan, obradim ja još jedan, ali i dođe još jedan, pa obradim ja još jedan, ali i opet dođe još jedan – i tako vam se to vrtilo do podneva. Popodne odem u Donum u Međimurku da podignem nagradnu šalicu za sretnu čitateljicu ovog portala i produžim na posao. Stignem, i prije nego se uhvatim radnih obaveza, provjerim emailove i – pogađate – pun sandučić novih radova na natječaj. Nisam ih brojio sad, ima puno toga za obraditi, pretipkati, a kraj natječaja evo, samo što nije. Bilo je i poruka u inbox i emailova da su radovi poslani sa poštom i da se nadaju da će stići na vrijeme. Hoće, ne brinite, glavno da je poštanski žig najkasnije 31.12.2017., a oni mogu biti uručeni od strane poštara i u prvim danima nove 2018. godine!

Djeco hvala vam od srca na odazivu, dragi učitelji/ce, mentori/ce, hvala vam što se prihvatili našu inicijativu i animirali učenike da napišu radove. Dragi učenici, neizmjerno ste nas usrećili svojim odazivom, bilo preko škole, bilo na inicijativu nastavnika, roditelja ili samostalno!

SVI vaši radovi ulaze u knjigu i SVI ćete dobiti svoj primjerak knjige kao i vaše školske knjižnice! Ako Nova godina počne kao što Stara završava, bit će to plodonosna, literarna godina! A jednog dana ćete shvatiti (ili možda već shvaćate) da riječi mogu biti podrška, nada, igra, oružje, moć, sloboda!

Djeco i učitelji, vi ste sjajni! Hvala vam!

Dragi čitaoci, želite li pomoći donacijom, pa makar i kunom-dvije i pomoći u realizaciji izdavanje ove knjige i  da SVI mali autori dobe svoj primjerak knjige, učinite to uplatom na žiro-račun udruge kod Erste banke HR3124020061100838696 ili na paypal račun udruge udruga@mlada-pera.medjimurje.info!

A za dva dana sljedi prolazak kroz ciljnu liniju i znojenje žirija!

Oglasi
Sobočan interijeri
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.
%d blogeri kao ovaj: