Oglasi

Nečastivi na Filozofskom, a bome i šire

Građanke i građani Republike Hrvatske,

pripremite se na Sudnji dan, jer Nečastivi se raširio među nama. Pod maskom dobrih i pobožnih ljudi, uzimajući oblike tobože učenih, nevinih i dobronamjernih, bacio je svoje kandže zla nad sve nas.

Dekan Filozofskog fakulteta  Vlatko Previšić ne priznaje zakonit poraz i uz (po)moć Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Predraga Šustara (da, ONOG Šustara) vraća se na Filozofski fakultet uz praktičnu zabranu rada studentima i uz zabranu okupljanja uz prijetnje zaštitarima. Kao u najcrnja vremena.

Biskupi organiziraju ginekološki kongres. Da, dobro ste pročitali, ginekološki. Oni se strašno razumiju u ginekologiju. Bliža tema bi im bila pedofilija. I to pod pokroviteljstvom toliko puta dokazano neutralne Kolinde (nadam se da ste uhvatili ironičan ton) . Rekao bih da je to sad već otvoreno zajebavanje naroda.

I šlag na kraju, Bernardica, koja je prevarila svog prvog zaručnika Isusa s bogatim poduzetnikom (ma nije zbog novca, vjerujte, nego joj se nešto drugo osladilo), sada će tražiti od vas da prođete testove i ispite prije nego se vjenčate.

Naime, na žalost još uvijek ministrica Bernardica Juretić (Bernardica, kako to milo zvuči) želi u novi Obiteljski zakon uvući odredbu o obveznom predbračnom savjetovanju, koje bi provodile udruge, obiteljski medijatori, obiteljski centri, vjerske zajednice, ali je opcija i tiskana brošura u matičnom uredu.

Dakle, Bernardica koja je mjesto ministrice socijalne politike i mladih započela motom ‘Jedino nas Božja snaga i pomoć mogu izvući’,  dala novac udruzi koju je sama ustanovila, napala LGBT i feminističke udruge, htjela uvesti kombi kao prijevozno sredstvo za obitelji, koja onako krajnje kršćanski poručuje “Nek crknu” , davala pa povukla 1000€ za novorođenče, povezala pojavu autizma sa sjedenjem za kompjutorom, ko fol nije znala da se ukidaju invalidnine za djecu s Downovim sindromom ( a njen rajon), ta bi sad djelila neke savjete o braku i vjernosti.

Ovo sad više nije ni otvoreno zajebavanje naroda, ovo je sad već takmičenje tko će biti originalniji u jebanju naroda.

Ali, to uopće nisu važne teme! Što mislite, tko će biti novi trener Dinama?

Fine mrtve djevojke

 

Oglasi
Godišnja reklama na portalu Međimurje info za 200 kn donacije Udruzi Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

One thought on “Nečastivi na Filozofskom, a bome i šire

  • 21. rujna 2016. at 18:28
    Permalink

    Krunoslav Jurčić!!

Comments are closed.

%d blogeri kao ovaj: