Tko šljivi Ivanovec?

Ponovo nam se pismom javio Julio Dobranić iz Ivanovca.
Prvi put je to bilo u veljači ove godine gdje je zatražio odgovor od grada kad će se sanirati ulice Gornji Vidovec i Varaždinska u Ivanovcu. Pismo smo objavili pod nazivom Kad će (kvalitetna) sanacija cesta u Ivanovcu? , a odgovor Grada u Kamionski promet kroz Ivanovec – odgovor Grada Čakovca.

Kaže kako je prije mjesec dana rađen priključak na kanalizaciju, i šalje slike kako je to sanirano:

sanacijasanacija

E problem je što tuda jure kamioni iz industrijske zone pa ovaj šljunak i kamenčići lete na sve strane, pa tako i na prolaznike.
Mještani Ivanovca kažu da se u donesenoj strategiji razvoja grada Čakovca spominje obilaznica Ivanovca, no kao sporedni projekat.
Ljutito komentiraju: Proširenje Zone je bitnije! Dakle, čak postoji i mogućnost da nam prošire Zonu prije obilaznice ili bilo kakvih ostalih rješenja da se stambenu zonu zaštiti!

A prilažu i snimak kako se vrši transport viličarima u ulici Pavleka Miškine.

A nabrajaju još i problem oko dopune javne rasvjete na ulazu u Ivanovec, regulaciji prometa kroz Ivanovec, problem neimanja liječnika opće prakse itd. i postavljaju si pitanje:
Pa zar nitko baš nimalo ne šljivi Ivanovec?

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.