Kamionski promet kroz Ivanovec – odgovor Grada Čakovca

Dana 20. veljače 2016. godine objavili smo pismo čitatelja Julija Dobranića iz Ivanovca pod naslovom Kad će (kvalitetna) sanacija cesta u Ivanovcu? , u kojem se g-din Dobranić žali na loše stanje ulica Gornji Vidovec i Varaždinske ulice u Ivanovcu, u kojima nije, nakon izgradnje kanalizacije prije nekoliko godina napravljena (kvalitetna) sanacija.
Proslijedili smo upit u Grad Čakovec, i napominjemo da smo odgovor Grada dobili zaista brzo, već 22.veljače. no zbog tehničkih problema objavljujemo ga danas, pa zbog toga upućujemo ispriku gospodinu Juliju Dobraniću i gradonačelniku Stjepanu Kovaču.
Odgovor je zaista detaljan i iscrpan, pa ga objavljujemo u cjelosti:

Odgovor grada
Odgovor prvi dio
Odgovor Grada drugi dio

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

One thought on “Kamionski promet kroz Ivanovec – odgovor Grada Čakovca

  • Točka 3. je LAŽ! Naime, planovi za obilaznu prometnicu postoje i prije mandata g. Kovača! Možete i vi gospodo novinari pregledati PPUG grada Čakovca prije nego je počeo ovaj mandat. A najžalosnije je da “je u toku projektiranje”, koje je već trebalo biti gotovo prije 4! godine! A najmanje prije 3 godine kad sam ja kao vijećnik MO Ivanovec to tražio! Gdje i što su radile gradske vlasti do sad? A činjenica da je navedena prometnica već mogla biti financirana iz fondova EU, ni riječi! Zašto? Gdje je Čakra u ovom slučaju? Ovo je samo pokazatelj kakvu gradsku vlast imamo, koja nije sposobna nijedan pravi EU projekat odraditi, pa ni za školsku dvoranu, koja je isto mogla biti na taj način sufinancirana! Glavno da se za hrenovke ima! Za EU projekte NE!

Comments are closed.