Ovo nije klasična knjižara u kojoj kupujete knjige. Ovo je knjižara za potporu udruzi Mlada pera. Određenim iznosom donacije dobivate željenu knjigu u znak zahvale za donaciju!

Glavni izbor su knjige i slikovnice u nakladi udruge Mlada pera, rezultati literarnih natječaja udruge među osnovnoškolcima i srednjoškolcima. Prikupljenim sredstvima omogućuje se financiranje novih natječaja i izdavanja zbornika i slikovnica.
Plaćanje je moguće kreditnom karticom preko PayPala,uplatom na žiro-račun ili preko KEKS Paya što možete odabrati tijekom narudžbe!

 

Vapaj basni - slikovnica/bojanka (6,64 €)

SKU bojanka
50.00kn
Na skladištu
1
Detalji o proizvodu

Napisati basnu nije tako jednostavno kao što se čini, nije dovoljno samo životinjama dati moć govora, likovi u basnama, pogotovo oni koji se često pojavljuju, utjelovljuju ljudske osobine koje se smatraju poželjnima, ili nepoželjnima, a koje se u basni obično žele pohvaliti ili pokuditi. Bojanka Vapaj basni sadrži 92 basne osnovnoškolaca basnopisaca iz cijele Hrvatske odabranih između 283 pristigle na literarni natječaj udruge Mlada pera “Basna je priča prava jer životinja mudrost izgovara!”, a ilustrirao ju je Goran Radiković,

Format: A4

Stranica: 104

ISBN: 978-953-59960-6-4

Video o bojanci možete pogledati na

Spremi ovaj proizvod za kasnije