Ovo nije klasična knjižara u kojoj kupujete knjige. Ovo je knjižara za potporu udruzi Mlada pera. Određenim iznosom donacije dobivate željenu knjigu u znak zahvale za donaciju!

Glavni izbor su knjige i slikovnice u nakladi udruge Mlada pera, rezultati literarnih natječaja udruge među osnovnoškolcima i srednjoškolcima. Prikupljenim sredstvima omogućuje se financiranje novih natječaja i izdavanja zbornika i slikovnica.
Opcije uplate:  PayPal, Stripe, G-pay, Apple-pay, uplata na žiro-račun ili KEKS Pay što možete odabrati tijekom narudžbe!

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

priče
€4.99
Na skladištu
1
Detalji o proizvodu
ISBN: 978-953-59960-8-8
GTIN: 9789535996088

U sklopu projekta udruge Mlada pera I veliki i mali svoje slovo su dali izdana je knjiga s pričama jednog konobara i jednog automehaničara uz cilj davanja podstreka doslovce svima vođenih poslovicom da odijelo ne čini čovjeka i posao ne određuje vlastite mogućnosti.

To su priče koje su Goran Radiković i Gorkić Taradi slali na razne natječaje. Slučajno su otkrili da šalju priče na iste natječaje pa su onda jedan drugome i javljali za svaki novi natječaj. Neke priče su ušle i u uži izbor, neke su objavljene u online izdanjima organizatora tih natječaja, a Goran Radiković je dobio i Posebno priznanje na Kriminalističkom natječaju „Kristalna pepeljara“ 2021. godine pričom NEMESIS koja se također nalazi u ovoj knjizi.

Ova knjiga je zapravo zbir tih priča s raznih natječaja: kriminalističkih, znanstveno-fantastičnih, emotivnih, ljubavnih, tužnih, ali i šaljivih, ironičnih, satiričnih! Ima i jedna doista erotična priča, ali puno je važnija poruka koja je poslana tom pričom, jedan obrat u priči koji zaista nitko nije očekivao.

ISBN: 978-953-59960-8-8

Format: A5

Meki uvez, 210 stranica

Spremi ovaj proizvod za kasnije

 

Donirajte Udrugu Mlada pera