Ovo nije klasična knjižara u kojoj kupujete knjige. Ovo je knjižara za potporu udruzi Mlada pera. Određenim iznosom donacije dobivate željenu knjigu u znak zahvale za donaciju!

Glavni izbor su knjige i slikovnice u nakladi udruge Mlada pera, rezultati literarnih natječaja udruge među osnovnoškolcima i srednjoškolcima. Prikupljenim sredstvima omogućuje se financiranje novih natječaja i izdavanja zbornika i slikovnica.
Opcije uplate:  PayPal, Stripe, G-pay, Apple-pay, uplata na žiro-račun ili KEKS Pay što možete odabrati tijekom narudžbe!

Bio jednom jedan JA

andreas
€5.00
Na skladištu
1
Detalji o proizvodu
ISBN: ISBN 978-953-8531-01-9

O autoru:

Andreas Lanča rođen je 27.7.2009. u Puli. Pisanjem se bavi od malih nogu. Prva pjesma mu je objavljena u listopadu 2020. god. na web stranici Top generacija. Otad neumorno piše do današnjeg dana. Njegova priča „Učiteljeva potraga“ bila je predložena za državni Lidrano 2022. god., a s pričom „Legenda o zlatnoj rijeci“ plasirao na županijski Lidrano 2023.

Snaga njegovih priča i pjesama je u sveobuhvatnom pristupu u kojem iskazuje široko znanje iz područja društvenih i prirodnih znanosti te znatiželja i zaigranost koja iz djela u djelo raste.

Vladimir Papić, prof.


Imam zadovoljstvo istaknuti Andreasa Lanču kao primjer izuzetnog talenta i predstavnika budućnosti dječjeg literarnog stvaralaštva. Andreas se istaknuo ne samo svojim pisanjem već i svojim nevjerojatnim entuzijazmom i angažmanom pod mentorstvom profesora Papića.

Kroz njegovo sudjelovanje u udruzi koja promovira dječje literarne talente, Andreas Lanča opravdava naše temeljne ciljeve i smisao postojanja. Njegova predanost umjetnosti pisanja ne samo da ističe vrijednost literarnog izraza kod djece i mladih, već također potvrđuje da su mladi autori ključni za budućnost književnosti.

Stoga, Andreas Lanča nije samo izuzetan talent, već i inspiracija za sve nas koji vjerujemo u važnost poticanja dječjeg stvaralaštva i pronalaženja novih pera koja će osvijetliti literarni svijet sutrašnjice.

Gorkić Taradi

Predsjednik udruge Mlada pera


ISBN 978-953-8531-01-9

Format: A4

Tvrdi uvez

Spremi ovaj proizvod za kasnije

 

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom