Ovo nije klasična knjižara u kojoj kupujete knjige. Ovo je knjižara za potporu udruzi Mlada pera. Određenim iznosom donacije dobivate željenu knjigu u znak zahvale za donaciju!

Glavni izbor su knjige i slikovnice u nakladi udruge Mlada pera, rezultati literarnih natječaja udruge među osnovnoškolcima i srednjoškolcima. Prikupljenim sredstvima omogućuje se financiranje novih natječaja i izdavanja zbornika i slikovnica.
Opcije uplate:  PayPal, Stripe, G-pay, Apple-pay, uplata na žiro-račun ili KEKS Pay što možete odabrati tijekom narudžbe!

Kištica za zutra

kaj
€3.32
Na skladištu
1
Detalji o proizvodu
ISBN: 978-953-59960-7-1
GTIN: 9789535996071

Kištica za zutra, zbornik kajkavštine, ladica je u koju smo spremili lijepi naš KAJ i za budućnost, ladica s radovima iz svih kajkavskih govornih područja pa i onih štokavskih gdje su upravo učili zavičajne govore i okušali se u kajkavštini, od malog šestogodišnjaka do velike cure dajući nam do znanja koliko su samopouzdani i samosvjesni te koliko je bogata kajkavština razlikujući se od brega do brega, od sela do sela! Nadamo se da ćete uživati u ovom zborniku, a sve one riječi koje ne razumijete…pa neka vas potaknu na veselo istraživanje o značenju te riječi

Format A5, 72 stranice

ISBN: 978-953-59960-7-1

Spremi ovaj proizvod za kasnije

 

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom