Ovo nije klasična knjižara u kojoj kupujete knjige. Ovo je knjižara za potporu udruzi Mlada pera. Određenim iznosom donacije dobivate željenu knjigu u znak zahvale za donaciju!

Glavni izbor su knjige i slikovnice u nakladi udruge Mlada pera, rezultati literarnih natječaja udruge među osnovnoškolcima i srednjoškolcima. Prikupljenim sredstvima omogućuje se financiranje novih natječaja i izdavanja zbornika i slikovnica.
Opcije uplate:  PayPal, Stripe, G-pay, Apple-pay, uplata na žiro-račun ili KEKS Pay što možete odabrati tijekom narudžbe!

Tragovi budućnosti

tragovi
€5.00
Na skladištu
1
Detalji o proizvodu

Naziv Tragovi budućnosti sam po sebi zrači nadom, ohrabrenjem i snagom te nije slučajno odabran. Na stranicama ovog zbornika otkrit ćete tragove koji nas podsjećaju na snagu i kreativnost mladih autora iz cijele Hrvatske. Iako su još uvijek u školskim klupama, njihovi radovi svjedoče o dubokoj zrelosti i talentu.

Ime “Tragovi budućnosti” nosi duboko simboličko značenje. Mladi autori, osnovnoškolci i srednjoškolci, nisu samo mladi pisci, oni su i budućnost. Njihovi radovi nisu samo riječi na papiru, već tragovi koje ostavljaju već sada za svoju i našu budućnost. Ovdje su da nas podsjećaju na moć riječi i umjetnosti u oblikovanju svijeta oko nas. Svaka priča, svaka pjesma, svaki esej u ovom zborniku nosi sa sobom obećanje i nadu za svjetliju budućnost.

Ovaj zbornik rezultat je truda, predanosti i strasti 97 mladih autora iz cijele Hrvatske.

Naslov: Tragovi budućnosti
Autor: Literati osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske

Urednik: Gorkić Taradi
Broj stranica: 192
Nakladnik: Udruga Mlada pera
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-59960-9-5
Tisak: Books Factory, Poljska

Format: A5 (146x206 mm)

Spremi ovaj proizvod za kasnije

 

Donirajte Udrugu Mlada pera