Dani otvorenih vrata udruga – izvrsna prilika za posjetiti Mohanji centar mira Hrvatska u Goričanu

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Povodom Dana otvorenih vrata udruga koji se već dugi niz godina održavaju u čitavoj Hrvatskoj, udruga Mohanji Hrvatska pripremila je fantastičan i besplatan trodnevni program pun aktivnosti za djecu i odrasle. Zato ne propustite posjetiti Mohanji centar mira (Komparija 5, Goričan) 6. – 8. lipnja jer imate priliku opustiti se na otvorenom zraku, prisustvovati radionicama holističkog pristupa zdravlju te saznati više o tome kako će Mohanji centar mira Hrvatska služiti društvu u Međimurju, Hrvatskoj, ali i šire!

Svi ste dobrodošli!

Na Danima otvorenih vrata udruga imate priliku upoznati se s jednostavnim vježbama za tijelo i vježbama disanja prilagođenima svim dobnim uzrastima i fizičkim stanjima. Prakticiranjem ovih vježbi usvojit ćete zdrave navike za dnevnu rutinu i tako se osnažiti za sve izazove u svome danu.

Nadalje, iskusit ćete i naše vođene meditacije na teme duboke ljubavi, slobode i osjećaja povezanosti s Bogom odnosno Izvorom. Ove su meditacije usmjerene na harmonizaciju i pročišćavanje našeg unutarnjeg prostora te na snažniju aktivaciju navedenih aspekata našeg postojanja.
Za one koji ne vole sjediti, predstavljamo i dvije meditativne prakse u pokretu – Svjesno hodanje i Mohanji wellness hodanje, drevne ali veoma praktične tehnike kojima se vraćamo u sadašnji trenutak i osnažujemo svoju energiju.

Na predavanjima ćemo posjetiteljima pobliže približiti svrhu i misiju Mohanji centara mira u svijetu i u Hrvatskoj, predstaviti humanitarna djelovanja naše fondacije te ostale načine na koje Mohanji i Mohanji fondacije doprinose svijetu, među kojima izdvajamo program za osobni rast i razvoj Osnaži se te Mai-Tri metodu.

Mohanji je humanitarac koji je posvetio svoj život služenju svijetu, ljudima i drugim živim bićima. Geslo Mohanji Fondacije je „doprinosimo svijetu“. Taj se doprinos očituje kroz raznolike platforme, društva i pokrete kojima se svi ljudi mogu priključiti na osnovi svojih preferencija, znanja i želja.

Program za sva tri dana možete vidjeti na Facebooku!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera - IBAN: HR3124020061100838696

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.