Međunarodni PR program dodjele nagrada u komunikacijskoj industriji

Međunarodni PR program dodjele nagrada u komunikacijskoj industriji koje se do sada nisu slavile za priznavanje visokih postignuća prikazat će neusporedivu širinu najnovijih komunikacijskih talenata. Također će se zalagati za istinu i integritet u eri dezinformacija. Uspostavljanjem javnodostupnog pravilnika koji će omogućiti transparentno ocjenjivanje projekata uključujući sudačko tijelo sa 6 kontinenata. Ovo se nadovezuje na uspjeh PRO PR Globe Awards koji već dvanaest godina odaje priznanje izvanrednom radu pojedinaca globalno.

PRO PR Globe Awards ima novu brand arhitekturu, PRO PR Globe People Achievement Awards koja će se i dalje dodjeljivati pojedincima te PRO PR Globe Communication Achievement Awards za projekte u kojima će moći sudjelovati organizacije privatnog, javnog i NGO sektora. Po prvi puta u svijetu lansiraju se kategorije koje će slaviti komunikacijska dostignuća na području namijenjene sveučilištima, nacionalnim parkovima, diskografija, agrokultura, baština, zelena industriju, auto moto industrija te vinska industrija kao i ostalih 17 kategorija te dvije specijalne koje će slaviti uspjeh komunikacijskih projekata. 

Utemeljitelj i predsjednik organizacijskog odbora PRO PR Globe Awards, Danijel Koletić istaknuo je: “Ove nagrade govore o pravednosti, transparentnosti i istinski visokim postignućima. Kao rezultat toga veselimo se promoviranju nekih od najboljih radova koje naša industrija može ponuditi, a PRO PR Globe Awards ojačat će ugled pobjednika i komunikacijske industrije općenito. Također, znamo da sudjelovanje u dodjeli nagrada, posebice velikim međunarodnim programima poput ovog nudi sudionicima, njihovim klijentima i sucima opsežne mogućnosti umrežavanja kao i pristup najboljim praktičnim slučajevima prakse.’’

Prijave za PRO PR Globe Communication Achievement Awards započinju 17. svibnja na službenim web stranicama:  https://awards.pro-pr.com/ . Svečana dodjela priznanja tradicionalno će se održavati u Rimu, a dan prije svečane dodjele i konferencija pod nazivom: PR Roman Forum: ‘’Green communications, Green responsibility ESG, Sustainable Heritage.’’

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.