Oglasi

Poziv na predavanje: Amazona – prekrasan pakao

Veliko nam je zadovoljstvo objaviti da će 16.3.2019. (subota) u Studentskom klubu u Varaždinu od 18 do 20 sati predavanje održati jedan od omiljenih putopisaca na Balkanu, čovjek koji ne poznaje za riječ strah, avanturist Vedran Bađun. Nakon brojnih uspješnih turneja i tribina kao što su “Šetam lava po svitu”, iznimno nam je drago da ćemo imati priliku uživo čuti o pustolovinama i pričama koje su ga pratile tijekom putovanja te smo uvjereni da pitanja od strane publike neće nedostajati. Vidimo se 😉

Tko je zapravo Vedran Bađun i kako je uspio probuditi toliko znatiželju kod ljudi pogledajte na njegovom Youtubeu kanalu https://www.youtube.com/channel/UC5lZ43BS7FZHRtaWTeDoKgA/featured

Organizator predavanja je Udruga Business Club@FOI  koja je osnovana 2016. godine na inicijativu studenata s idejom da kroz zajedničko druženje i radionice steknu dodatna znanja.

Ante Perkušić

Poziv na predavanje: Amazona - prekrasan pakao

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Oglasi
Tečajevi jezika, srednje škole i besplatni studiji u inozemstvu – Educational travel worldwide (ETW) agencija je koju trebaš!
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.
%d blogeri kao ovaj: