Vlado Kalember, Ivana Kovač i ostali na humanitarnom koncertu u Lendavi!

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta ZAIGRAJMO IN ZAPOJMO PO DOMAČE u Lendavi, ove godine koncert se vraća u Kazališno-koncertnu dvoranu Lendava. Ovogodišnji koncert, koji će se održati 11. svibnja 2024. u 19.30 sati, priprema se u suradnji s restoranom Bella Venezia iz Lendave koji slavi 10. godišnjicu postojanja. Koncert će ovom prilikom imati i humanitarnu notu, jer će sav prihod od prodaje ulaznica biti iskorišten u dobrotvorne svrhe.
Primatelj sredstava bit će otkriven na koncertu prilikom uručenja sredstava.

Organizatori obećavaju 10 izvođača na 10. obljetnici restorana Bella Venezia, poslastice i poklone za sve posjetitelje te obilje dobre zabave. Nastupit će: Vlado Kalember, Janez Lotrič, Ivana Kovač, Ansambel Spev, Primorski fantje, Skupina Metulj, Branko Petek, Geza se zeza, Aleksander Pozvek.
Ulaznice su već u pretprodaji na blagajni GKD Lendava i u Geza pub-u Beltinci. Osigurajte svoje ulaznice u pretprodaji na vrijeme i budite dio ovog događanja s humanitarnog značaja.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.