Ava Karabatić mi priznala: u kampanji ide protiv žena!

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom
Facebook | Twitter | Instagram | TikTok

Već i vrapci na grani znaju da je već pomalo zaboravljena starleta Ava Karabatić  kandidatkinja za Sabor na listi odmah ispod onog koji  bi izgleda, takav dojam barem širi, volio raditi sklekove nad mladim dečkićima. Pri dolasku na predaju lista ona je izjavila svašta, između ostalog i da je ZA NASILJE NAD ŽENAMA, to je u njenom programu.

Prvo što mi je palo na pamet bio je ovaj komentar:

Ava Karabatić, slažeš li se da svaki kandidat za Sabor mora pristupiti osnovnom testu inteligencije, recimo razina 4. razred osnovne škole; i to ne samo pristupiti mu nego ga i položiti?

Odlučio sam joj to pitanje postaviti i na TikToku:

@konobar_s_olovkom @Ava Karabatić slažeš li se da svaki kandidat za Sabor mora pristupiti osnovnom testu inteligencije, recimo razina 4. razred osnovne škole; i to ne samo pristupiti mu nego ga i položiti? #konobarsolovkom #gorkicjegovorio #avakarabatic ♬ original sound – Konobar s olovkom

Vrlo brzo ona je i odgovorila, a ako je čovjek i pomislio da je njena izjava o podržavanju nasilja nad ženama lapsus linguae, svojom odgovorom ona je potvrdila da o nasilju nad ženama misli upravo onako kako je i rekla. Naime, odgovorila je, citiram: Slazem se, idemo protiv žena♥️

Ava Karabatić mi priznala: u kampanji ide protiv žena!

Ne zna čovjek bil’ se smijao ako se ne zna izražavati ili plakao ako doista tako i misli!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.