VIDEO: Leteći Odred predstavlja glazbeni “Zakon ljubavi”

Jedan od naših najpoznatijih bendova, Leteći Odred predstavio je “Zakon ljubavi”, pjesmu s kojom dolaze na ovogodišnji Zagrebački festival. Balada ima njihov prepoznatljiv pop-rock zvuk, a sad ju prati i vizualna komponenta u produkciji Tomislava Povića. Priču u videospotu ispričao je strastveni glumački par Nina Horvat i Valentino Fiket.

“Naš glazbeni ‘Zakon Ljubavi’ ima samo jedno pravilo: da vas ljubav vodi kroz život”, poručio je bend.

Za ritmičnu melodiju i inspirativne stihove ove dinamične pop pjesme zaslužna je već dobro znana ekipa – glazbu potpisuje frontman benda Denis Dumančić, tekst Faruk Buljubašić – Fayo, dok su za aranžman zaslužni Marko Mihaljević i Denis Dumančić.

“Već godinama naša glazba slavi ljubav, a ovim singlom ističemo moć ljubavi kao najjaču univerzalnu silu koja nas spaja i okreće planetu. Ljubav prema voljenoj osobi je vatra koja se ne gasi, ukrašava živote i naš svijet čini ljepšim”ističe Dumančić te dodaje: “Prepustite se čarima te moćne sile, koja u kombinaciji sa glazbom postaje još intenzivnija, i postanite sljedbenici novog ‘Zakona Ljubavi’ grupe Leteći Odred”.

Dumančićevi stihovi pružaju uvid u njegova razmišljanja i stavove kroz različite periode njegove karijere. Njegova kontinuirana prisutnost na sceni i inspiracija sugeriraju da njegova umjetnost ima vrijednost koja odolijeva prolaznosti vremena.

Svakim novim singlom, Leteći Odred se približava svojem novim studijskom albumu za koji se polako priprema ostatak zanimljivog novog glazbenog materijala.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera - IBAN: HR3124020061100838696

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.