Poslušajte 8 omiljenih hrvatskih pjevača u zajedničkoj pjesmi “SRETNA NOVA GODINA”

U zadnjim danima godine iščekujemo novu godinu s nadom da će nam biti bolja od prethodne te planiramo doček Nove godine koji teško da može biti loš ako je popraćen glazbom koja potiče dobro raspoloženje. Upravo je takva pjesma „Sretna nova godina“ koju su ovih dana objavili popularni hrvatski pjevači Ksenija ErkerAmir Kazić LeoJimmy (Neki to vole vruće), Tina Kresnik (Parni valjak), Ivana MarićMario Lipovšek Battifiaca, Max Hozić i Gordan Gregurović. Autori su pjesme tekstopisac Alen Orlić i međimurski skladatelj Ivan Mikulić, a  navedene su pjevače okupili pod zajedničkim imenom Novogodišnjih 8.
 

 
Max Hozić u pjesmi „Sretna nova godina“ osim kao jedan od pjevača pojavljuje se i u ulozi redatelja videospota. Max kaže da je veselje na snimanju spota bilo na vrhuncu, smijeha kao u priči, a sve se nastavilo i nakon snimanja zahvaljujući Ivani Marić koja je organizirala zajedničko druženje, a ističe i da je diva Ksenija Erker oduševila sve prisutne svojim pozitivnom energijom i duhovitošću.

Svoje zadovoljstvo sudjelovanjem u pjesmi ne kriju ni ostali pjevači ove vesele pjesme pune optimizma koja će zasigurno biti neizostavna pjesma dočeka Nove godine.


 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.