Kreativni međimurski chefovi Matija Bogdan i Marko Palfi otvaraju ciklus cooking showova na Fooling Around festivalu

FOOLING AROUND: Sparkling Edition adventski je festival koji na najljepšoj zagrebačkoj terasi, Oleander terasi hotela Esplanade, na jednom mjestu okuplja veliku sedmorku.

Kreativni međimurski chefovi Matija Bogdan i Marko Palfi otvaraju Fooling Around Gastro kreacije ove sjajne adventske lokacije na kojoj se nazdravlja najboljim domaćim i stranim pjenušcima, potpisuje šest najpoznatijih domaćih chefova i jedna chefica. Da se u nizu u kojem su imena Ana Grgić Tomić, Deni Srdoč, Mario Mandarić, Vid Nikolić i Mate Janković,nalaze i Matija Bogdan i Marko Palfi posebno je drago vidjeti svima koji na zagrebački advent dolaze iz Međimurja.

Njih su dvojica kućicu uzeli zajedno, a fuzija im je, kako kažu, utemeljena ne samo na ljubavi prema hrani, nego i na geografskoj pripadnosti kojom se ponose. Gostima Fooling Arounda nude beef tartar, juneću i janjeću koftu, gozleme i buncek burger. Jela su to s dvostrukim potpisom i jednim pečatom izvrsnosti.

Bogdan i Palfi su baš kao i njihovi kolege u svoj prepun prosinački kalendar upisali i vrijeme koje će izdvojiti kako bi, kuhajući uživo pred posjetiteljima, podržali rad udruge Mali zmaj. Darovat će svoje vrijeme i ono najbolje od sebe, svoju kulinarsku vještinu, kako bi pripremili jela čijom će prodajom prikupiti sredstva za free store Udruge u koji svi korisnici imaju pravo doći i prema uvjetima udruge odabrati namirnice koje su im potrebne.

Namirnice za svaki od termina održavanja humanitarnih kulinarskih performansa osigurat će METRO koji je u javnosti već prepoznat kao tvrtka koja podrškom humanitarnim aktivnostima želi ostaviti dobar trag u društvu. U pripremanju jela chefovima će pomoći po dvoje djece iz udruge Mali zmaj. Misija ove udruge jest pomoć i poboljšanje kvalitete života djece koja žive u obiteljima slabijeg imovinskog statusa, sigurnim kućama i institucijama.

FOOLING AROUND:Sparkling Edition otvoren je radnim danom od 12 do 23, a vikendom od 11 do 23 sata.

Svaki dan su za dobru vibru zaduženi DJ-i, a srijedom se održavaju koncerti. 15. prosinca na rasporedu je koncert Dino Dvornik Tribute banda, 20. prosinca nastupa Abba Real Tribute band, a 27. prosinca sviraju Robert Mareković i Swingers band.

HŽ daje popust na vlakove za dolazak u Zagreb tijekom Adventa pa ne morate voziti ako se želite opustiti, nazdraviti godini iza i ispred nas. 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.