Oglasi
Prijem za studente – dobitnike Rektorove nagrade u akademskoj godini 2015./2016.

Prijem za studente – dobitnike Rektorove nagrade u akademskoj godini 2015./2016.

Prijem za studente – dobitnike Rektorove nagrade u akademskoj godini 2015./2016.
Prijem za studente – dobitnike Rektorove nagrade u akademskoj godini 2015./2016.

Danas je u zgradi Scheier u Čakovcu međimurski župan priredio svečani prijem za međimurske studente dobitnike Rektorove nagrade u akademskoj godini 2015./2016 .

Iz naše županije čak je 19 sjajnih studenata koji su se već u fazi studiranja istakli dodatnim radom i istraživanjem i za to primili najviše nagrade kojima mogu biti nagrađeni kao studenti od strane Sveučilišta.

To su:
Isabella Koprivec (Čakovec) – Farmaceutsko – biokemijski fakultet za rad: Uloga topivih adhezijskih molekula sICAM i sVCAM u etiologiji i dijagnostici fibromialgije.

Tomislav Pintarić (Peklenica) – Filozofski fakultet za radSpolne razlike u povezanosti neuroticizma i timarenja kod smeđih kapucina (Sapajus apella).

Marko Levačić (Stanetinec) – Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije za rad: Optimizacija Wittigove reakcije za sintezu butadienskih derivata tiofena kao pogodnih kromofora za fototransformacije u nove potencijalno biološki aktivne heteropolicikle.

Nino Korent (Čakovec) – Fakultet prometnih znanosti za rad: Analiza utjecaja promjenjivog ograničenja brzine na protočnost prometa i zagađenje okoliša.

Simon Ferlin (Železna Gora) – Fakultet strojarstva i brodogradnje za rad: Analiza geometrijskih parametara aneurizme abdominalne aorte na temelju CT snimaka.

Patrik Radas (Čakovec) – Fakultet strojarstva i brodogradnje za Individualizirana biorazgradiva mrežica za augmentaciju alveolarnog koštanog nastavka.

Ivana Hajdinjak (Nedelišće) – Prirodoslovno-matematički fakultet za rad Utjecaj romske populacije na izabrane demografske strukture i kretanje stanovništva Međimurske županije: primjer općina Nedelišće i Mala Subotica.

Marko Horvat (Dunjkovec) – Fakultet strojarstva i brodogradnje za rad Primjena tehnologije izbočina na napadnom bridu lopatica vjetroturbine.

Tihomir Vrbanec (Mačkovec) – Akademija dramske umjetnosti za Kratki dokumentarni film „Novo ruho Muzičke akademije“.

Josip Andrašec (Podturen) – Fakultet strojarstva i brodogradnje za Projekt letjelice HUSZ Tern.

Nikola Lisjak (Domašinec) – Fakultet strojarstva i brodogradnje za Projekt letjelice HUSZ Tern.

Patrick Bedić (Mihovljan) – Ekonomski fakultet za Projekt Uhvati me za riječ.

Karlo Varošanec (Čakovec) – Ekonomski fakultet za Projekt Uhvati me za riječ.

Luka Malek (Goričan) – Ekonomski fakultet za Projekt Uhvati me za riječ

Lucija Koren (Novo Selo Rok) – Pravni fakultet za rad Odgovaranje na poziv: Pružanje humanitarne i pravne pomoći izbjeglicama i migrantima u Zimskom tranzitno-prihvatnom centru u Slavonskom Brodu.

Karlo Radmanić (Kotoriba) – Prirodoslovno-matematički fakultet za
Projekt PRIMATIJADA.

Domagoj Mihalic (Mala Subotica) – Fakultet elektrotehnike i računarstva za rad Konferencija ZEC – Zagreb Energy Conference 2015.

Ela Megla (Čakovec) – Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet za rad: Kampusijada sportsko natjecanje studenata Sveučilišta u Zagrebu.

Tomislav Belić (Prelog) – Prirodoslovno-matematički fakultet za rad
Analiza promjene zemljišnog pokrova u sjevernoj Hrvatskoj od 1981. do 2011. godine.

Čestitamo dobitnicima nagrada oni su naš ponos!

Oglasi
Godišnja reklama na portalu Međimurje info za 200 kn donacije Udruzi Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.
%d blogeri kao ovaj: