Hotel Bellevue, Uvala Čikat

Hotel Bellevue i Vitality Hotel Punta dobitnici prestižne nagrade World Spa Awards 2023

Hotel Bellevue i Vitality Hotel Punta, jedni od najistaknutijih hotela brenda luksuznih hotela Lošinj Hotels & Villas dobitnici su prestižne nagrade World Spa Awards 2023. Nakon 12-tjednog razdoblja glasovanja od strane gostiju, lošinjski hoteli još su se jednom pokazali najboljima u svijetu u kategoriji spa&wellness te Hrvatsku postavili na listu najpoželjnijih destinacija.
 

 
„Oba su se hotela više puta našla u prestižnom međunarodnom društvu i nositelji su nagrade World Spa Awards. Već same nominacije bile su pokazatelj kako naši centri nastavljaju napredovati i postavljati najviše standarde kvalitete u svijetu. Nove titule kojima su se okrunili Hotel Bellevue i Vitality Hotel Punta donose dodatnu potvrdu o usluzi koju pružamo te pokazuju da smo s razlogom dio ekskluzivne zajednice najboljih svjetskih spa i wellness brendova. Na kraju, želim čestitati svim našim djelatnicima koji su svojim radom pridonijeli ovom značajnom uspjehu“, rekao je Martin van Kan, CEO i Član uprave Jadranka turizam.

Nakon što je proglašen za Croatia’s Best Hotel Spa 2022. i World’s Best Hotel Spa 2021., nastavljaju se međunarodna priznanja za hotel Bellevue i sofisticiranu Bellevue Spa Clinic, koja je ove godine osvojila nagradu Croatia’s Best Hotel Spa 2023. Bellevue Spa Clinic nalazi se na korak od ljekovitih čimbenika uvale Čikat, nudeći cjeloviti wellness ekosustav te koristeći pročišćavajuća i detoksikacijska svojstva mora. Bellevue Spa Clinic hvaljena je zbog niza jedinstvenih iskustava, a podržavaju je neki od najboljih svjetskih brendova spa centara za pružanje transformacijskih rezultata u zadivljujućem okruženju s vrhunskom uslugom.

Poput Hotela Bellevue, Vitality Hotel Punta nagrađivan je i ranije. Prošle je godine dobio World Spa Awards, a istu nagradu – Croatia’s Best Wellness Retreat osvojio je i ove godine te potvrdio kontinuitet kvalitete. Kao mjesto jedinstvene revitalizacije na otoku Lošinju, Vitality Hotel Punta i njegov Vitality Center & Spa spajaju wellness inovacije i medicinsku stručnost s vodećim sportskim i rekreacijskim sadržajima, koristeći otočne ljekovite klimatske elemente i netaknutu prirodu. Tretmani su usmjereni na oporavak dišnog sustava, uz potpuno iskorištavanje ljekovitog zraka, eteričnih ulja biljaka i mora. Njihovi nagrađivani programi uključuju aktivnosti na otvorenom, spa tretmane i fitness. Vitality Hotel Punta nudi profesionalne terene za tenis, pilates, jogu, vodene sportove i impresivnu najsuvremeniju teretanu.

Lošinj Hotels & Villas istaknuti je brend vrhunskih i luksuznih hotela i vila smještenih na slikovitom otoku Lošinju. Gostima pruža jedinstveno iskustvo, spajajući lokalne tradicije s modernim luksuzom u očaravajućem, prirodnom okruženju. Otok Lošinj poznat je po bogatoj lječilišnoj tradiciji, koja datira još od kraja 19. stoljeća, a brend Lošinj Hotels & Villas posvećen je očuvanju i promicanju ovog naslijeđa luksuza i wellnessa. Unutar brenda Lošinj Hotels & Villas nalazi se nekoliko luksuznih objekata, uključujući boutique hotel i niz ultraluksuznih povijesnih vila, kao i Classic Collection hotele s četiri zvjezdice. Svi objekti su smješteni u srcu lošinjske ljekovite klime, nude prekrasan pogled na more, restorane svjetske klase, nagrađivane wellness programe te cijeli niz sadržaja idealnih za intimni, aktivni ili obiteljski odmor.
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.