Mladi milijunaš traži asistenta koji će putovati s njim po svijetu

Australski milijunaš i influencer Matthew Lepre traži osobnog asistenta koji bi s njim putovao svijetom i za to bio plaćen 35.000 eura, piše Daily Mail. 30-godišnji poduzetnik koji ima svoju e-trgovinu proputovao je više od 30 država u proteklih pet godina i sada traži osobnog asistenta koji bi mu pomagao s administracijom, piše Insider.

‘Putovao sam bez prestanka, sastajao se s ključnim klijentima, pomagao im u razvoju poslovanja. Tražim pravu osobu koja će mi biti desna ruka i pomagati mi na mojim putovanjima’, rekao je u izjavi.

Iako prethodno iskustvo nije potrebno, potencijalni kandidat mora imati strast za putovanjima, fleksibilan raspored i veliku pažnju prema detaljima. Lepre je dodao da ga je njegovo teško odrastanje nadahnulo da pomaže drugima te se nada da je ovo prilika koja će nekom sretniku ostvariti njegov san.

‘Htio bih usrećiti nekoga. Odlučio sam pokazati drugima da mogu promijeniti svoju ustaljenu svakodnevicu rada te im pružiti život i fleksibilnost o kojoj su sanjali, meni se sve isplatilo’, poručio je.

Još 2020. Matt je napravio sličnu stvar – raspisao je otvoreni natječaj za poziciju njegovog virtualnog osobnog asistenta u Australiji, koji bi imao plaću 52 tisuće dolara godišnje te bi u potpunosti radio od kuće. Poduzetnik, koji zarađuje 120.000 dolara mjesečno od svoje četiri uspješne tvrtke, tad je pregledao 70.000 prijava prije nego što je zaposlio bivšu studenticu mode Tyannu De Assis.

Kandidati zainteresirani za poziciju osobnog asistenta mogu se izravno prijaviti za tu poziciju putem Mattove web stranice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Matthew Lepre (@matthewlepre)

 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.