Lošinj Hotels & Villas i Loop luxury fair organiziraju najznačajniji Europski luksuzni sajam putovanja u Hrvatskoj

Lošinj Hotels & Villas u suradnji s Loop luxury fair platformom organizira tri prestižna sajma putovanja, koja će se održati na proljeće 2024. godine. Ova zajednička inicijativa je ujedno i najveće događanje takve vrste ikad održano Hrvatskoj, a okupit će do 300 vrhunskih putničkih agenata i turoperatora s njemačkog govornog područja (GAS) i tržišta srednje i istočne Europe (CEE), zajedno s 300 istaknutih hotelijera iz cijelog svijeta. Sajmovi će se održati u očaravajućem okruženju Lošinj Hotels & Villas, čiji se slikoviti otočki ambijent savršeno uklapa u srž vizije i misije Loop-a.

Tri sajma, poznata kao Loop MICE, Loop Leisure i Loop CEE, pružit će priliku za poslovno povezivanje i otkrivanje najboljih luksuznih putovanja i turističkih destinacija u regiji.

Loop MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions) će se održati od četvrtka, 7. travnja do srijede, 10. travnja 2024. i bit će posvećen predstavljanju najboljih lokacija i usluga prilagođenih potrebama poslovnih sastanaka, konferencija i izložbi.

Loop Leisure će uslijediti od srijede, 10. travnja do nedjelje, 14. travnja 2024., te će okupiti premium putničke agente i specijalizirane turoperatore s njemačkog govornog područja. Ovaj segment sajma pružit će priliku za poslovno povezivanje i otkrivanje najboljih luksuznih ponuda u regiji.

Kao završnica, održat će se Loop CEE od nedjelje, 14. travnja do četvrtka, 18. travnja 2024., okupljajući najbolje dobavljače iz 16 zemalja srednje i istočne Europe, koji će predstaviti skrivene dragulje ove regije.

Sa zadovoljstvom najavljujemo naše partnerstvo s Loop-om i priliku da ugostimo ovaj prestižni sajam. Naš otok ima bogatu povijest liječenja te s oduševljenjem iščekujemo priliku da predstavimo njegovu ljepotu i naslijeđe uglednim sudionicima. S veseljem očekujemo dolazak vrhunskih putničkih agenata, turoperatora, hotelijera i dobavljača iz cijelog svijeta kako bismo im pružili nezaboravno iskustvo predivnog otoka Lošinja.” istaknuo je Zoran Pejović, glavni izvršni direktor za transformaciju poslovanja Lošinj Hotels & Villas.

Lošinj Hotels & Villas istaknuta je kolekcija luksuznih hotela i vila smještenih na slikovitom hrvatskom otoku Lošinju. Brend LH&V posvećen je pružanju vrhunskog iskustva gostima, spajajući lokalnu tradiciju s modernim luksuzom u očaravajućem prirodnom okruženju. S objektima kao što su Hotel Bellevue, Boutique Hotel Alhambra i niz ultra-luksuznih povijesnih vila, Lošinj Hotels & Villas nudi jedinstveno iskustvo luksuznog turizma. Najnoviji dodatak kolekciji, Vila Sea Princess Nika, dodatno potvrđuje predanost očuvanju i promociji otoka bogate povijesti luksuza i blagostanja.

Loop, B2B sajam luksuznih putovanja, održava se dvaput godišnje od  2014. godine s ciljem povezivanja distributera luksuznih putovanja iz turističkih agencija i turoperatora iz Njemačke, Austrije, Švicarske te tržišta srednje i istočne Europe, s najkvalitetnijim proizvodima hotela i turizma diljem svijeta. Loop dolazi u različitim formatima s naglaskom na MICE, odmor te CEE. Svaki od ovih aspekata je zasebna platforma za izgradnju poslovnih odnosa, kojom se omogućuje lak pristup rastućoj zajednici koja je tijekom cijele godine povezana putem online i offline ponuda.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.