Old-school hip-hop se vraća u Massinom novom singlu – “Voli Me”

Nakon singla prvijenca Sve je OK , Massa izdaje i drugi singl naziva „Voli Me“. Za razliku od prvog singla koji je bio u bendovskom aranžmanu, ovaj put suradnja se dogodila sa zagrebačkim beatmakerom DJ Jazz-om. Na beat su snimljene gitare i brass sekcija pa je tako pjesma dobila novo ruho koje kombinira old-school tehnike korištene u hip-hopu i bendovske svirke u kojoj se Massa inače kreće.

Glazbenici koji su sudjelovali u stvaranju “Voli Me” su Barbara Ćavar na trombonu, poznati hrvatski pjevač, autor i instrumentalist Roko Vušković na saksofonu, Massin najbliži suradnik i prijatelj Mario Pavlić na gitari, koji ujedno i potpisuje aranžman te sam Massa na trubi.

“Postoje priče koje su s nama, oko nas, pa i u nekima od nas. O njima se glasno ne priča, rekao bi da se o njima šapuće. Ovo je jedna takva priča. Uz želju da ih bude što manje, ovu pjesmu sam imao potrebu podijeliti s ljudima.” – Massa

Massino ime možda na prvu ne zvuči poznato, ali kratkim googlanjem upoznat ćete njegovo djelovanje u rap-rock sastavu Detmeć koji već nekoliko godina kida bine. Onu plesniju i manje oštru stranu možete čuti kroz sviranje u ponajboljem amaterskom jazz orkestru u Hrvatskoj Big Banda Požega, kao i najplesnijem disco-funk sastavu Electric Corn.

Ovakav sukus iskustva i glazbenih stilova garantira raznolikost budućih singlova kao i debitantskog albuma na kojem radi.

Voli Me izlazi pod Detmeć etiketom, a sam bend je nedavno izbacio novi singl „Tuđi grad“ i radi na drugom albumu.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.