Lov na blago u sklopu Art Foresta 2023.

Udruga Mlada pera i ove godine sudjeluje na Art forest 2023. festivalu i to s lovom na blago! DA! S pravim zagonetkama, pitanjima za mozganje, dokle ne pronađu sakriveno blago u našoj šumi!
 

 
Možete se pridružiti lovu oba dana trajanja festivala, odnosno u subotu, 17.06. u 17:00 sati, i u nedjelju, 18.06. u 15:00 sati. Start lova je u Kreativnici!

Vidimo se u šumi!

 

Lov na blago u sklopu Art Foresta 2023.

Treći ArtForest po redu, treći nastup udruge Mlada pera na njemu! Udruga će, ponovimo,  oba dva dana trajanja festivala imati radionicu Zagonetku odgonetni i medalju oko vrata metni!
Djeca će tražiti skriveno blago, ali da bi dobili tragove za traženje skrivenog blaga morat će riješiti zagonetke koje će ih voditi do sljedećeg traga, ali i sastaviti svoje vlastite zagonetke. Otkriju li lokaciju skrivenog blaga osvojit će lijepe medalje, ali i nagrade!
Zagonetke neće biti teške, nešto poput

Što putuje uokolo po svijetu, a zauvijek ostaje u kutu?
(Poštanska marka.)

Pripada samo tebi, a svi ga drugi koriste više od tebe. Što je to?
(Tvoje ime.)

Zapne li negdje u mozganju naravno da će dobiti pomoć, ali cilj je da malo aktiviramo male sive stanice, kako bi to rekao Hercule Poirot.
Mozgalice imamo pripremljene za nekoliko uzrasta pa ćemo ih kombinirati kad na početku potrage vidimo dob djece koja će se upustiti u potragu za blagom. Osim mozganja tu je naravno i boravak u prirodi, malo istraživanje šume, pa zato to i je na kraju ArtForest.
Sve zagonetke koje izmisle djeca objavit ćemo naravno na našem portalu Top generacija.

Lov na blago u sklopu Art Foresta 2023.
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.