Mila Elegović i Mladen Burnać poklanjaju svečani koncert Zagrebu za rođendan 31. svibnja

Slavna glumica i pjevačica Mila Elegović, te poznati kantautor Mladen Burnać, nastavljaju svoju glazbeno-kazališnu turneju ‘Ljubavnici’ nastupom u Zagrebu 31.05. u 19:30 sati. Nastup pod sloganom ZAGREBU ZA ROĐENDAN, održat će se u velikoj svečanoj dvorani Narodnog sveučilišta u Sesvetama. Povodom rođendana  grada, ulaz je slobodan, a odmah po najavi, gotovo sva mjesta su rezervirana u istom danu – što dovoljno govori o velikom interesu publike.

 U pitanju je djelo, u kojem ovaj simpatični estradno-glumački par analizira muško-ženske odnose među dvoje ljubavnika. A sve to uz mnogo pjesme i zanimljivih dijaloga. Sama Mila napravila je scenarij, inspirirana Mladenovom pjesmom’ Ljubavnici’. Uz Mladena na gitari, specijalni gost je legendarni gitarist Damir Gonz. Mladen i Mila, prijatelji su dugi niz godina, a imali su i sjajan duet u pjesmi “Više nismo zajedno”. Nakon istoga su često zajedno nastupali, a Mila je prošle godine gostovala i u Mladenovom dokumentarno-glazbenom filmu ‘Knjiga poezije’. Turneja će se održavati idućih mjeseci diljem Hrvatske i regije, u kulturnim centrima, kazalištima, te kino dvoranama.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.