Foto: Twitter/ Kuke i motike

VIDEO: Građevinare uvježbavali kako da plješću Vučiću: ‘Evo, ja ću prvi…’

Na snimci se vidi muškarac koji se obraća okupljenim radnicima koji su, kako se pretpostavlja, sudjelovali u izgradnji Kliničkog centra Srbije i podučava ih kako pljeskati Vučiću (ima li netko deja vu za Hrvatsku?)

Na društvenim mrežama pojavila se snimka koja je navodno nastala prije posjeta predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra zdravlja Zlatibora Lončara Kliničkom centru Srbije, a na kojoj radnici uvježbavaju pozdrav gostima.

Predsjednik Vučić tvrdi da ne zna što su radnici radili prije njegovog obilaska radova na rekonstrukciji Kliničkog centra Srbije i naveo da mu nisu potrebni aplauzi, javlja Nova.rs.

Na snimci se vidi muškarac koji se obraća okupljenim radnicima koji su, kako se pretpostavlja, sudjelovali u izgradnji Kliničkog centra Srbije.

“To je jedan od pet najvećih klinička centra u svijetu, ne u Srbiji ili Balkanu ili nekoj tamo Europi, već u svijetu. Što da vam kažem o srpskom zdravstvu? Spasio ga je Zlatibor Lončar. Mi ćemo njih ovako pozdraviti kad budu ovdje, ja ću početi pljeskati, a onda i vi”, objasnio je muškarac instrukcije radnicima koji su onda na njegov zahtjev počeli pljeskati.

Vučić je istaknuo da ne zna ništa o toj snimci:

“Ja to ne znam, ali ja da napadam radnike zbog toga neću, kao ni zbog bilo čega drugog. Vidim da vas to muči i mori gdje god da dobijem aplauze, što ćete, vama sigurno aplaudiraju spontano, a meni samo namješteno. Ako će to vam to pomoći da mislite o sebi još malo bolje i ljepše. Nemam pojma ni što su radili radnici, niti sam to od njih očekivao.”

Predsjednik Srbije tvrdi da je njegovo bilo samo da im “pruži ruku, pita kako preživljavaju vrućine, kao i da li rade naporno i mogu li završiti sve u roku.”

“Nisu mi potrebni aplauzi. Na svaku vašu riječ svakodnevno mogu skupiti, gdje god da se pojavim, tisuću, pet, deset, pedeset, pa i sto tisuća ljudi. To ne radim nikada, jer to bi bilo neodgovorno”, naglasio je Vučić.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.