Curica se rodila 22.02.2022. u dva sata i dvije minute popodne

Jedan par iz SAD-a itekako će dobro pamtiti datum 22.02.2022. jer im se rodila kćerkica Ruby. I ne samo to – osim što se rodila 22.2.2022., malena Ruby rodila se u 14:02, odnosno u dva sata i dvije minute popodne.

Da će Rubyn život obilježiti broj 2 govori i to što je tog dana bila druga beba koja se rodila u tom rodilištu, a drugo je i dijete svojim roditeljima. Američki mediji prenose da se i mama i beba dobro oporavljaju, a iz bolnice su se pohvalili fotografijom s malenom Ruby.

Jučerašnji datum stvarao je rijetki osmeroznamenkasti palindrom, odnosno broj koji pročitan u oba smjera ima isto značenje. Pročitajte 22.02.2022. i slijeva i zdesna i dobit ćete potpuno isti datum. U pojedinim fontovima jučerašnji datum je i ambigram pa ga možete pročitati na isti način i kad okrenete ekran.

Dvojke kakve imamo 22.2.2022. sljedeći put će se dogoditi 2222. godine, ali će pasti na petak. To će biti posljednji put da postoji potpuna postava dvojki do 22. veljače 22.222. godine, točno 20.000 godina nakon toga, objašnjava Index.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.