Besplatne edukacije o solarnoj energiji za kućanstva u Čakovcu i Prelogu

Zelena energetska zadruga (ZEZ) će, u suradnji s europskom inicijativom Sporazum gradonačelnika, Udrugom gradova i udrugom Pokret otoka, tijekom listopada i studenog drugi put provesti turneju Dobra energija, kampanju promocije solarne energije u hrvatskim gradovima.

U sklopu turneje, ZEZ će održati besplatne edukacije za građane o korištenju solarne energije, a prve se održavaju na području Međimurske županije – u Čakovcu 19. listopada i Prelogu 26. listopada.

Trošak ugradnje kućne sunčane elektrane, uvjeti za ugradnju, potrebna dokumentacija, prilike za sufinanciranje, udruživanje sa sugrađanima s ciljem razmjene energije, samo su neke od korisnih informacija koje će građani imati prilike saznati iz prve ruke na ovim edukacijama.

19. listopada: Čakovec

Vrijeme i lokacija edukacije za građane: 16:00 sati, Zgrada Scheier (Matice hrvatske 1)

26. listopada: Prelog

Vrijeme i lokacija edukacije za građane: 10:00 sati, Gradska vijećnica, 1. kat (Glavna 35)

Facebook događaj: https://fb.me/e/2MtEc7Ry0
Web objava: https://www.zez.coop/besplatne-edukacije-o-suncanim-elektranama-za-gradane-u-12-gradova-turneje-dobra-energija/

🙋Isplati li vam se ta solarna energija o kojoj se priča?
🙋Imate li uvjete za ugradnju jedne solarke na krovu?
🙋Koliko bi vas koštala?
🙋Ima li šanse da nekako smanjite trošak ugradnje?

☀🔌Pitajte ova i sva druga pitanja na temu solarne energije za kućanstva na besplatnim predavanjima u sklopu turneje Dobra energija u Čakovcu i Prelogu!

🚌Turneja Dobra energija je kampanja promocije solarne energije po hrvatskim gradovima koju Zelena energetska zadruga provodi od 19. listopada do 30. studenog. Zadruga dolazi u 12 hrvatskih gradova u središnjoj i sjevernoj Hrvatskoj, Slavoniji te na obali i otocima kako bi uživo pomogla riješiti sve nedoumice vezane uz korištenje solarne energije u vašem domu te podržati gradove-domaćine turneje u razvoju i ulaganjima u lokalne projekte solarne energije.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.