Nel Pavletic/PIXSELL

‘Cjepiva treba hitno maknuti. Protagoniste propagande privesti pravdi’

“Znanstvenike osobito zabrinjava cenzura znanstvene misli i slobode govora koja je na snazi u čitavom svijetu”, rekao je Pavelić

Dr.sc. Krešimir Pavelić, dekan Medicinskog fakulteta u Puli, održao je predavanje na okruglom stolu o cjepivu protiv koronavirusa. Govorio je o komplikacijama za koje kaže da se uglavnom kriju. Naveo je kako je do 15. lipnja cijepljeno 20,8 posto svjetske populacije barem jednom dozom cjepiva te da je utrošeno 2,4 milijarde doza, piše Dalmatinski portal.

  • Problemi su sa znanstvenog i medicinskog stajališta zastrašujući. Na današnji dan Pfizerova cjepiva su, po službenim podacima, polučila 223.600 registriranih i priznatih slučajeva komplikacija, od onih lokaliziranih na mjestu uboda, pa sve do ozbiljnih, sistemskih. Europska medicinska agencija na dan 10. 5. spominje 10.000 smrtnih slučajeva i preko 400.000 štetnih posljedica cijepljenja – kazao je dr. Pavelić te dodao kako istraživanja pokazuju kako je u 4 mjeseca ove godine bilo više umrlih od covid cjepiva nego ukupno umrlih od svih cjepiva od 1990. godine.
  • To bi samo po sebi trebao biti dovoljan razlog da se cjepiva hitno maknu, a protagonisti propagande privedu pravdi. Izrael se u medijima vezuje uz visoku procijepljenost, ali njihovo državno vijeće za covid krizu šalje otvoreno pismo Ministarstvu zdravstva u kojem taži hitnu zabranu cijepljenja osoba mlađih od 30 godina. Službeni podaci za mlade od 20-24 godine pokazuju dramatičan rast smrtnosti – kaže dr. Pavelić.

Napominje kako je vrlo je teško utvrditi koja je eventualna korist od cijepljenja s obzirom na komplikacije te nevjerodostojnost informacija i upisnih dijagnoza smrti od covida.

  • Istraživači su dokazali kako koronavirus izaziva jak imuni odgovor i ograničavanje kretanja oboljelih na određen broj mjeseci izaziva čuđenje jer nije znanstveno niti racionalno utemeljeno. Pozivam Stožer da izmjeni tu odluku jer znanstveni podaci pokazuju sasvim drugačije. Iako najnovija studija klinike Cleveland pokazuje da osobe koje su preboljele covid ne trebaju biti cijepljene, vidimo da se provodi kampanja kako se i oni koji su preboljeli covid trebaju cijepiti – rekao je dekan.

Na kraju predavanja je govorio o Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji.

  • Nedavno je njihova djelatnica istupila javno i izjavila da ta organizacija krši vlastita pravila, da je izrazito korumpirana, da ne daje precizne izjave za javnost, dokazala je postojanje sukoba interesa kada su u pitanju preparati za cijepljenje. Mnoge znanstvenike osobito zabrinjava cenzura znanstvene misli i slobode govora koja je na snazi u čitavom svijetu. To predstavlja jedan od prvih koraka u uspostavi diktature koju smo već jednom prošli – rekao je dr. Pavelić.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.