Art Forest vas zove u Međimurje!

Tijekom prvog lipanjskog vikenda, točnije 5. i 6. lipnja 2021. godine, po prvi puta svim zainteresiranima predstavit će se Art forest, umjetnički festival u organizaciji Turističke zajednice Općine Nedelišće i skupine umjetnika i zaljubljenika u umjetnost pod nazivom Artisto.

Lovački dom Nedelišće pretvorit će se u privremenu galeriju na otvorenom za izložbu slika, ambijentalne instalacije, izvedbene radove, te predavanja i performanse. Cilj ovog dvodnevnog festivala je spojiti umjetnost i prirodu, te potaknuti pojedinca na šetnju kroz neobičan obraz šume, u kontekstu suvremene umjetničke prakse, zasnivajući se na razmjeni iskustava, suradnji umjetnika i radu unutar lokalne zajednice.

Očekuju vas umjetnički performansi, predavanja, raznorazne besplatne radionice i dječje radionice, a imat ćete priliku sudjelovati i u interaktivnom oslikavanju velikog platna, te još mnogo toga. Više detalja slijedi uskoro…

Ovim putem pozivamo sve umjetnike koji žele sudjelovati na našem Art forest festivalu da nam se slobodno jave!

LINK ZA PRIJAVU:

https://forms.gle/czNz7HEmVRRmfNCw9

Prijave se primaju zaključno s 16.5.2021. u 23:59 sati.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.