Ronald Gorsic/Cropix

Zoran Mamić vratio se u Hrvatsku!

Zoran Mamić, pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama, jutros se vratio u Hrvatsku, javlja Jutarnji list.

Mamić je jučer otišao u BiH, gdje se trenutno nalazi njegov brat Zdravko koji je nedostupan hrvatskom pravosuđu jer ga BiH ne želi izručiti.

Zoran Mamić, bivši trener Dinama pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz kluba, jutros se vratio u Hrvatsku.

“Već smo se vratili. Prešli smo granicu, sad smo već kod Splita”, rekao nam je u telefonskom razgovoru Zoran Mamić koji je jučer otišao u BiH.

Budući da je Zoran Mamić pravomoćno osuđen, u Hrvatskoj je nastala panika hoće li se Mamić vratiti ili ostati u BiH, kao što je to učinio njegov brat Zdravko Mamić.

Budući da Mamiću Županijski sud u Zagrebu još nije poslao poziv za izdržavanje zatvorske kazne, on je i dalje slobodan čovjek te nije bilo nikakvih zapreka da otputuje u susjednu državu.

Mamićevi odvjetnici još su jučer medijima rekli kako će se on vratiti u državu, a Mamić je prije nekoliko dana u intervjuu rekao kako on ne bježi nikud te da će, ako bude potrebno, ostati u Hrvatskoj i odslužiti kaznu zatvora.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.