“Lav ste među ovcama, budite lav među lavovima”

”Ovakvim silovanjem javnosti, izvrtanjem činjenica, vrijeđanjem poduzetnika koji su građani ove države i birači, pokazujete da vam nije stalo do dobrobiti društva i građana, već isključivo do vlasti i pozicije”

Dražen Oreščanin iz Udruge Glas poduzetnika oštro se okomio na premijera Andreja Plenkovića na Facebooku grupe.

Ubrzo se ispod objave našla gomila komentara na račun premijera, a Oreščanin je napisao:

– Svoj kukavičluk pokazujete od početka krize izbjegavanjem sastanka s UGP-om, jer najveća neprisilna udruga poduzetnika u Hrvatskoj s 15.500 članova je po vama manjina koja nije dostojna vašeg vremena. Istovremeno, bez pogovora dolazite na deplasirane dodjele Zlatne kune vaše voljene komore, za to imate vremena, jer vam tamo svi klimaju i klanjaju vam se. Lav ste među ovcama, budite lav među lavovima.

Objavu prenosimo u cijelosti: 

– Sinoć ste se rugali poduzetnicima i pitali kakvi su to poduzetnici koji nemaju 42 kune, pa evo par konkretnih odgovora.

To su poduzetnici koji su uništeni i zgaženi politikom koju ova i sve prethodne vlade vode zadnjih 30 godina. Ali smo pošteni, ponosni i hrabri, uvijek spremni pomoći potrebitima i solidarni. I borit ćemo se za boljitak ovog društva i #Hrvatska20 do zadnje kapi krvi

Ali imam ja protupitanje, kakav ste vi premijer? Pa evo kakvi ste!

KUKAVICA

Jućer je HDZ pokazao kukavičluk nestavljanjem Zakona o HGK na dnevni red u Saboru, naravno po direktnom vašem nalogu. Hrabro izbjegavši poraz u demokratskom glasanju, jednom kada ste se našli u sigurnom okruženju svojih poslušnika, odjednom ste postali hrabri pa ste počeli vrijeđati poduzetnike i oporbu. Svoj kukavičluk pokazujete od početka krize izbjegavanjem sastanka s UGP-om, jer najveća neprisilna udruga poduzetnika u Hrvatskoj s 15.500 članova je po vama manjina koja nije dostojna vašeg vremena. Istovremeno, bez pogovora dolazite na deplasirane dodjele Zlatne kune vaše voljene komore, za to imate vremena, jer vam tamo svi klimaju i klanjaju vam se. Lav ste među ovcama, budite lav među lavovima.

SVJESNO RADITE PROTIV INTERESA NARODA

Jasna volja većine u Hrvatskoj, ne samo jučer u saboru, nego po svim peticijama i anketama je da članarina u HGK bude dobrovoljna. Ovakvim silovanjem javnosti, izvrtanjem činjenica, vrijeđanjem poduzetnika koji su građani ove države i birači, pokazujete da vam nije stalo do dobrobiti društva i građana, već isključivo do vlasti i vaše pozicije.

Može vas zbog svega ovoga biti sram, iako znam da je sram osjećaj koji je vama nepoznat.

Objavu možete pogledati OVDJE

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.