Dejan Levačić premijerno predstavlja parfem Bitcoin

Premijerno vam predstavljamo Bitcoin parfem, a Dejan Levačić, kreator artisan parfema, napominje da je izuzetno ponosan što se Bitcoin parfem nalazi ispred vas:
Mogu reći da je bio vrijedan svih odricanja koje sam prošao posljednjih šest godina stvarajući ga. Rijetki su pojedinci vjerovali u završetak ovog mirisnog projekta iz razloga što im je već sam Bitcoin bio stran, nestvaran i neshvatljiv u pogledu samog korištenja kojeg ni danas ne koristi više od 1% ljudi na planeti.

Uvijek prilikom kreiranja parfema najviše vremena posvećujem istraživanju iz razloga kako bi parfem bio jedinstven u svijetu. Želio sam ispričati priču koja će dočarati moć novca i transakcija koje će se pojaviti u budućnosti, a da ne bude nešto već viđeno. Sasvim slučajno prijatelj mi je skrenuo pažnju na Bitcoin. Nakon nekoliko dana istraživanja što je to Bitcoin, uvidio sam da samo Bitcoin ima identičan način stvaranja kao što i ja kreiram parfeme. Radi se o mom jedinstvenom procesu stvaranja parfema koji koristim posljednjih šest godina, gdje parfeme ostavljam u rudarskim oknima kako bi im priroda podarila note koje nitko ne može stvoriti. Prvi primjerak Bitcoin parfema kreirao sam 2015. godine kada je vrijednost Bitcoina bila 300 $.

Dejan Levačić premijerno predstavlja parfem Bitcoin

Bitcoin parfem dočarava budućnost, slobodu, nesputanost, smirenost, odlučnost i nedodirljivost kroz svoje jedinstvene, neponovljive esencije koje mu je podarila priroda tijekom procesa sazrijevanja. Parfem sam kreirao s 20% esencija i smjestio ga u ručno rađenu kutiju od kože i drveta. Kreirajući parfem dao sam si nesputanu slobodu te odlučio da note parfema ostanu tajna. U ponudi će biti 2100 primjeraka parfema Bitcoin edicije 50 ml, te jedan primjerak Bitcoin parfema zapremnine od 210 litara. Svi parfemi bit će numerirani serijskim brojem B300 – B2100 max.

Bitcoin parfem prvenstveno je namijenjen svima onima koji žele osjećaj slobode, nesputanosti, smirenosti, odlučnosti i nedodirljivosti. Dodana vrijednost parfema Bitcoin identična je kupnji umjetničke slike koja će u budućnosti svoju vrijednost višestruko povećavati.

Zamislite nekog u Washingtonu, koji razmišlja o kupnji Bitcoin parfema, a da to odradi samo u nekoliko sekundi putem svog mobitela i izvrši plaćanje Bitcoinom bilo kome u svijetu. Bitcoin parfem moći će se dobaviti na internet stranici www.levy.hr

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.