Nacionalni kongres ugostitelja u Čakovcu

Prvi kongres koji organizira Koordinacija ugostitelja Hrvatske, koja se nada okupiti stotine ugostitelja i poziva sve ugostitelje da se odazovu u što većem broju, održat će se 21. listopada u Centru za kulturu Čakovec.

Riječ je o jedinstvenom događaju u organizaciji Koordinacije ugostitelja Hrvatske, koja očekuje ugostitelje iz cijele Hrvatske, s ciljem raspravljanja o svim izazovima i problemima u ugostiteljstvu te predstaviti prijedlog modela Kravata kao oznaku kvalitete i prepoznatljivosti hrvatske gastronomije.

Sve sudionike kongresa pozdravit će ministar turizma Gari Cappelli, koji će sudjelovati i u prvoj panel raspravi o modelu Kravata koji će klasificirati kriterij korištenja hrvatskih proizvoda.

Druga panel rasprava obuhvatit će potencijalno porezno i administrativno rasterećenje u ugostiteljstvu i povezanim djelatnostima te najavljeno smanjenje PDV-a na pripremu i usluživanje hrane.

Treća panel rasprava bit će o iseljavanju, radnoj snazi i edukaciji djelatnika u ugostiteljstvu.
Izuzev panela u sklopu Nacionalnog Kongresa Ugostitelja, svi prisutni moći će sudjelovati i na radionicama o podizanju kvalitete usluge u ugostiteljstvu, zaposleničkoj kulturi ponašanja i ophođenja do stola i za stolom, miksologiji, craft pivu te neiskorištenom potencijalu franšiziranja u sektoru hrane i pića.

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.