Centar za posjetitelje Med dvemi vodami prvi put se uključuje u manifestaciju Noć muzeja

Centar za posjetitelje Med dvemi vodami Križovec prvi put se uključuje u manifestaciju Noć muzeja. Danas, u petak 29. siječnja 2021. godine Centar će biti otvoren od 18 sati do 1 sat iza ponoći. Organizirat će se besplatno stručno vođenje kroz galerijski postav Mura i Drava svaki puni sat (18:00, 19:00, 20:00, 21:00, 22:00, 23:00, 00:00) za grupu od najviše 20 osoba.

Dio događanja bit će realiziran na otvorenom, na Trgu međimurske prirode. Posjetitelji će moći razgledati brvnaru Moj hrast Adam, a djeca će moći uživati u mini adrenalinskom igralištu Rječica. Za događanja na otvorenom u pripremi je i ugodno iznenađenje uz koje nikome neće biti hladno u ovoj zimskoj noći.

Svi programi bit će organizirani sukladno svim aktualnim propisanim epidemiološkim mjerama.

S obzirom na to da Noć muzeja 2021. nosi predznak digitalna, dio programa bit će organiziran i preko platforme YouTube. Svi zainteresirani moći će na YouTube kanalu Međimurske prirode pogledati video zapis snimljenog stručnog vođenja kroz postav Centra Med dvemi vodami. Također, Centar će se prezentirati virtualnom tehnologijom. Riječ je o atraktivnoj proširenoj stvarnosti koja donosi prikaz postava u 360 stupnjeva.

Svoj termin za Noć muzeja u Centru za posjetitelje Med dvemi vodami možete rezervirati na poveznici: https://med-dvemi-vodami.info/2021/01/21/rezervacija-termina-za-noc-muzeja-2021/

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.