Pucike protiv dečeca

Gorkić Taradi
Gorkić TaradiKonobar s olovkom

Danas sam se sam sebi onako baš od srca nasmijao! Nasmijalo me kako sam još do prije godinu-dvije strastveno branio ponekog političara ili čak stranku jer sam eto vjerovao da je stigao Isus lokalac koji će Hrvatsku izvući iz krize. Danas se pitam: koje to krize?

Dvije pucike, nazovimo ih Dalija i Marijana, odlučili su izvesti performans i u moru glavnih Klupskih likova odabrale su Zokija, zato što je Zoki Predsjednik. Meni je to smiješno, vama nije? Smiješno mi je zato što je nama Hrvatima, najpametnijem narodu na svijetu (sori Srbi, ali tako je) važnije što je Zoki papao finu ribicu u Klubu negoli ona neka dva milijuna kuna. Naime, mi smo već otupili na sve te silne javne milijune koje završavaju u privatnim i crkvenim džepovima.
Zapravo, desi li se još za života moje i sljedeće generacije da toga nestane mi jednostavno nećemo bez toga  znati živjeti. Nije važno što je Horvatinčić usmrtio 4 osobe, važnije je ako je Jura iz Zebanca, predstavnik roditelja seoske škole prošao autom kroz žuto svjetlo na semaforu, jer kakav je to primjer djeci. Horvatinčić je usmrtio, ali to se događa u životu, učinjeno je i najbolje je to zaboraviti, ali Jura, Juru treba na stup srama preventivno, zbog djece!

I sad pucike igraju na tu žensku kartu, njihov spol je uvrijeđen, na sreću nije i povrijeđen, a one su se samo igrale, baš kao što su se igrali i oni silni dečeci prije i oni dečeci sada u Saboru, igrali su se zastupnika, glumili su finjake i intelektualce i sad ih jebe što ne razumiju Zokijev sarkazam, jer sarkazam najčešće razumiju samo intelektualci.

Mislim, ovo je samo jedan primjer zašto se više ne sekiram oko politike i društvenih zbivanja jer sve je to neozbiljno. Državni novci, naši novci od poreza koji nam pojede pola plaće završava u privatnim garažama, ali nas zgraža usporedba s Thelmom i Louise i sa “samodopadnim narikačama”, usporedbe jesu opake, ali su i duhovite, spol uopće nije bitan, ali kad ne razumiješ najlakše je reći da si napadnut jer si žena, manjina ili neka ugrožena vrsta pred izumiranjem.

Čak počinjem razumjeti i novinare, čemu se zajebavati s istraživačkim novinarstvom i raskrinkavati afere kad to nikog ne zanima, a ne zanima jer nije zabavno. Hrvati vole zabavu i to jako i ne mogu oprostiti Srbima što su uvijek imali bolje humoristične serije, pa čak i više njih odjednom. To je uvreda za hrvatski narod, a bome i za Herceg-ovce.

I zato nema više sekiranja samo zabava. Evo nova top tema je zabraniti li alkohol preko zime? Mislim shvaćate li vi koliko je ovo genijalan prijedlog? Još malo pa će zemlje određene religije  kopirati naše zakone u vezi rada nedjeljom, noćnih klubova i barova, točenja alkohola, seksa, miješanih škola itd. Naravno da treba zabraniti alkohol!!! Svi ugostitelji redom su milijunaši i nek’ se jebu preko zime, konobare ionako svi jebu tijekom cijele godine!

Prema tome drago moji, udrite vi brigu na veselje, danas je 1. u mjesecu, ali pregurat ćemo nekako do sljedećeg prvog, tko zna koliko još torbi s lovom ima po raznoraznim garažama. Uf, a sad mi je palo na pamet, ja nemam ni garažu, znači ne mogu imati no torbu s lovom, ali koga briga? Ajmo se mi smijat’, znate onaj vic:

Nova mlada je bila dočekana na tradicionalan način u kući svoga muža.
Njena nova obitelj je zatražila od nje da održi mali govor, na što je mlada počela govoriti: “Moja voljena obitelji, zahvaljujem vam što ste me dočekali lijepo u svoj dom i svoju obitelj. Prije svega, želim vam reći da svojim prisustvom ne želim izazvati neke neugodnosti ili da zbog mene mijenjate svoje navike i običaje.
“Kako misliš, moje dijete?”, upitao ju je svekar.
“Ono što mislim je da oni koji su prali suđe – mogu slobodno nastaviti sa svojim poslom. Oni koji su prali odjeću,
moraju nastaviti sa svojim poslom. Oni koji su kuhali – ne trebaju prestati sa svojim poslom zbog mene. I oni koji su čistili kuću, također trebaju nastaviti sa svojim poslom.
Što se mene tiče, ja sam ovdje samo da zabavljam vašeg sina!”


Donirajte Udrugu Mlada pera


[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za dječju slikovnicu”]

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.