Foto: Mario Golenko/Međimurske novine

U sklopu ZAF-a održana promocija autobiografije Borisa Leinera “Sve bio je ritam”

Sinoć je u METALAC Industrial Baru u sklopu Zrinski Art Festivala održana promocija autobiografije Borisa Leinera “Sve bio je ritam“.

Uz Borisa Leinera o knjizi su govorili i urednica Jasminka Mitrić te glavni urednik  izdavačke kuće Sandorf  Ivan Sršen dok je moderator bio Gorkić Taradi.

„Riječ je o zbirci toplih insajderskih priča koje na vrlo jednostavan i izravan način govore o živopisnom i eskcentričnom životu Borisa Leinera kroz neke od vrhunaca njegove karijere“, rekla je na predstavljanju knjige Jasminka Mitrić, objasnivši da je Leiner anegdote zapisivao onako kakve su ostale u njegovom sjećanju. Ivan Sršen dodao je kako je „Sve bio je ritam“ svojevrsna slika vremena iz Leinerove autoironične perspektive. 

Knjiga je obogaćena brojnim ilustracija poznatog crtača Davora Schunka koje u detalj prate svake priču.

Leiner je rođen u Čakovcu 1957. godine, a javnosti je najpoznatiji kao bubnjar legendarne Azre. Osim u Azri, svirao je, između ostalih bendova i u VješticamaHaustoruAerodromu Šo!Mazgoonu. Zadnjih godina pored glazbe bavi se i kiparstvom.

Uz poneko provokativno pitanje moderatora Gorkića Taradija Boris Leiner  spremno je uzvraćao britkim odgovorima, pogotovo na ona koja su se ticala frontmena Azre Branimira Johnnyja Štulića, koji se nakon što je objavljena autobiografija vrlo grubo okomio na svog bivšeg kolegu prozivajući ga za „krivotvorenje“ nekih događaja iz vremena Azre koje je Leiner uvrstio u svoje svjedočanstvo. Britka jezika, dobro raspoložen, održavajući ritam tijekom promocije izazvao je aplauz publike u više navrata.
Napokon, ipak je bio na svom terenu, u svom rodnom gradu!

Boris Leiner
Foto: Mario Golenko/Međimurske novine

Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.