Najbolji festival prema odabiru publike je Forestland

Ove godine nije se čekao mjesec prosinac kako bi se nominacijama i biranjem pobjednika zaključila bogata festivalska sezona iza nas. Jesen možda kalendarski još nije krenula, ali gotovo svi festivali su svoj posao za ovu godinu obavili itekako uspješno, neki više, a neki manje.

Posjetitelji su u ovom slučaju najbitniji, stoga je svaki glas na portalu Muzika.hr  imao veliku ulogu u biranju pobjednika najboljeg festivala u 2019. 

Na listi su se našli veliki festivali u Hrvatskoj i u regiji; specijalizirani festivali u Hrvatskoj i u regiji, a koji se baziraju na određenim žanrovima te domaći festivali koji se održavaju isključivo u Hrvatskoj i na kojima su uglavnom nastupala domaća/regionalna imena.

Najbolji festival prema odabiru publike je Forestland

Iako je kroz Playbuzz aplikaciju došlo do greške prilikom rangiranja na prva dva mjesta, najbolji festival prema glasovima publike je Forestland festival.

U pitanju je festival za sve poklonike elektronske glazbe koji je ove godine doveo više od 60 DJ-a s raznih svjetskih lokacija, a održao se u Brezju, malom mjestu u Međimurju.

Na ostatku liste koju je kreirala publika na drugoj poziciji smjestio se SARS Music and beer festival u Sinju, a na trećem Ferragosto JAM. U prvih 10 smjestio se i Defected, Hoomstock, Exit, INmusic, Regius, Kanal Fest i Dimensions.

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.