Goran Radiković, Lidija Novak Levatić, Gorkić Taradi Foto: Roberta Radović

FOTO I VIDEO: Svakodnevne priče, ubojstvo i seks predstavljeni javnosti

Magično predstavljanje knjige  Svakodnevne priče, ubojstvo i seks dogodilo se u dvorani Zrinski zgrade Scheier u Čakovcu u večernjim satima ponedjeljka 7. studenoga. Autori su Gorkić Taradi iz Čakovca i Goran Radiković iz Šenkovca. Zaoštrili su svoja pera i pred čitateljsku publiku donijeli knjigu osobitu po stilu, sadržaju i formi. Dva pisca potpuno različitih stilova; Goran Radiković više naginje kriminalističkim pričama i sve njegove priče su fiktivne (potomak literarne grupe) dok Gorkić Taradi uporište nalazi u stvarnim likovima i događajima (potomak novinarske grupe) no obojici humor nije stran u pričama.

Djelo je magnetično već i po samoj grafičkoj pripremi: ima dvije naslovnice, i bez obzira krenete li čitati s prednje ili stražnje strane, uronit ćete u štivo. Autori donose kratke priče kriminalističke tematike, ili pak priče inspirirane ugostiteljskim zgodama. U knjizi su objavljene i originalne ilustracije igraćih karata u kojima se prepoznaju lica autora, a naslovnice su oblikovane kao križaljke.

Uz autore o knjizi je govorila Lidija Novak Levatić, profesorica hrvatskoga jezika i književnosti te slavistike, a književnu večer je začinio mađioničar Luka Vidović. Knjiga je sufinancirana sredstvima Međimurske županije, Grada Čakovca i Općine Nedelišće.

Knjiga Svakodnevne priče, ubojstvo i seks se može nabaviti na portalu www.medjimurje.info u rubrici  Knjižara Udruge Mlada pera i time se može pomoći rad ove udruge.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.