Traži se srednjoškolac ili student spreman preuzeti važnu ulogu Zmajčeka Pozojčeka

05.09.2020. godine, subota, u 10,30 održat će se promocija slikovnice Tajne priče Zmajčeka Pozojčeka u sklopu Dječjeg Zrinski Art Festivala u atriju Starog grada u Čakovcu i Muzejsko-informativnom centru (MIC).

Mladi  autori dali si truda i istraživali o temi o kojoj su pisali, vrlo vješto, maštovito u priču su ubacili Zmajčeka Pozojčeka, a opet su njihove priče, zbog mašte ili usprkos mašti, izrazito poučne! Spojili su sva tri tražena elementa: istraživanje, kreativnosti i poučnosti, a sve to objavljeno je u slikovnici Tajne priče Zmajčeka Pozojčeka!

Red je onda da na promociji slikovnice djecu dočeka Zmajček Pozojček glavom i repom, druži se s njima i po želji fotka! Naravno da tu važnu ulogu može dobiti samo ozbiljno neozbiljan srednjoškolac ili student koji će biti nagrađen “zlatnicima”, kako to i priliči zmajevima! Naravno, očekuje se da, kao i svi zmajevi, bude fizički spreman biti maskota cca 3 sata (10:00 – 13:00 sati)
Promocija slikovnice održat će se uz performans djece s roditeljima pri čitanju priča iz slikovnice na “autentičnim” mjestima Staroga grada. Zmajček Pozojček iznenađuje djecu koja će s roditeljima pročitati priču iz slikovnice upravo –  slikovnicom!
Roditelji i djeca, možete se početi prijavljivati za čitanje priča!
Svi zainteresirani javite se na email udruga@mlada-pera.medjimurje.info!

EDIT: Uloga Zmajčeka Pozojčeka dodijeljena!


Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.