Deca so spametneša

Denes je prinas bila “tiha meša”. Znote ono, ima slike-nega tona. Nišče se z nikim neje spominal. Se je počelo vjutro z japicom. Celo vreme je gombal na mojčo da mo se mota pred televizorom kaj dlaka po tanjero i da joj je japa ne bil staklor i nej svojega trokrilnoga ormora (rit) mekne več janpot nekam k vrogo. Onda mo je mojča rekla da ona nej mela nikaj protiv da on mesto nje prošeče svoje dve cvebe (rit) po sobi i kaj nekvoga vroga i naprajil a ne kaj se drži te škatulje kaj picek kvočke.
To je ne bilo se. Onda je srčeko mej rekel da se parkeram kaj daj bagera vozila i da sam preorala stezo po grunto. Mej je mom kmica pola na joči pak sam mo rekla da bolje kaj poprajil onoga stopa šteroga je za Martinje fčehnol dok je na rikverc navožal na grunt.
Samo je nišče ne znal zakaj se mali z nikim ne spomina pak ga je japica onda pital kaj si on po čobi gozi, s kem se posvadil.
– z nikim. Si se držiste napuhjeni kaj naš gosok Toni. Kak bi ve jo mogel biti na bilo čiji stroni? Ak bom rekel da mojčika ima prav, japica me bo z botom vdropil po hrpto a ak rečem da je japica dobro povedal, mojčika mi več na dola kune za kovo. Isto tak je i z mamom i tatom. Tak je bolje kaj se bom delal srditi i nišče me na nikaj pital.
Tak, negda so deca spametneša od nas. Ali sam negda! 🙂😉

Suzana Martinuš


Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.