Dr. sc. Katarina Miličević nova partnerica u konzultantskoj tvrtki Horwath HTL

Direktorica i suosnivačica tvrtke „thinktourism“ te profesorica Sveučilišta u Ljubljani i Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta dr. sc. Katarina Miličević postala je nova partnerica u vodećoj globalnoj kompaniji za savjetovanje u hotelijerstvu, turizmu i industriji slobodnog vremena „Horwath HTL Zagreb“. U ovoj konzultantskoj tvrtki bit će odgovorna za razvoj novih usluga u području destinacijskog menadžmenta i hotelijerstva.

Ključna područja stručnosti nove partnerice Horwath HTL-a su brendiranje destinacija, menadžment i marketing u turizmu, istraživanje tržišta, marketing i prodaja u hotelijerstvu. Osim bogatog iskustva savjetovanja i rada u turističkom gospodarstvu, dr. sc. Katarina Miličević bavi se i akademskim radom te je provela i objavila niz znanstvenih istraživanja u području turizma.

Naime, dr. sc. Miličević je docentica na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani i Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Donedavno je obnašala dužnost predsjednice HI CROATIA (Hrvatskoj ferijalnog i hostelskog saveza) koji je član Hostelling Internationala. Također, direktorica je i suosnivačica thinktourism-a, tvrtke koja je posvećena razvoju kreativnih rješenja za učinkovitije i odgovornije donošenje odluka u turizmu.

„Za mene je ovo sjajan profesionalni izazov, ali i potvrda dugogodišnjeg rada. Bit će mi zadovoljstvo s Horwath HTL timom razvijati nove usluge u području tzv. tradicionalnog konzaltinga“, izjavila je povodom svojeg imenovanja dr. sc. Katarina Miličević.

U lipnju 2019. godine Horwath HTL i thinktourism predstavili su eDEST sustav, inovativni analitički softver koji se koristi za tzv. image tracking turističkih destinacija. Ovaj isključivo hrvatski proizvod je namijenjen turističkim djelatnicima, ministarstvima, turističkim zajednicama, gradovima i općinama kako bi uz pomoć prikupljenih informacija o zadovoljstvu gostiju lakše upravljali svojim imidž procesom.

 Više informacija o Horwath HTL-u:

Horwath HTL je najveća svjetska kompanija za savjetovanje u hotelijerstvu, turizmu i industriji slobodnog vremena s 45 ureda diljem svijeta koji osiguravaju dubinsko poznavanje lokalnog tržišta. Kompanija je uspješno izradila preko 16.000 projekata, a u segmentu hotelijerstva nudi usluge planiranja i razvoja hotela uključujući studije izvedivosti i analizu najbolje uporabe zemljišta, upravljanja imovinom hotela uključujući zastupanje vlasnika i traženje operatera te strateško savjetovanje uključujući dubinsko snimanje poslovanja i procjenu hotela. Za turizam i industriju slobodnog vremena kompanija nudi usluge planiranja i destinacijske strategije, razvoj projekta, operativnu i marketinšku savjetodavnu te tehničku i financijsku pomoć.


Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.