Animirati na HRT način

To je jedna od onih sretnih uspomena.

19:15, svaki dan, bez obzira na to što se taj dan događalo, bez obzira tko je što rekao, napravio, učinio, otkrio, zapaprio, posjetio, otvorio, ali u 19:15 nije bilo promjene programa. U 19:15 je bio crtić! I tu nije bilo ni Marxa i Engelsa ni Boga da to promijeni, to je bio termin za djecu. Za djecu to je bilo vrijeme crtića. Najviše sam volio one crtiće s Bolekom i Lolekom kad zavrte globus i gdje ga zaustave u tu zemlju putuju. I kroz njihove smiješne nepodopštine mi djeca smo učili zemljopis i što je karakteristično za pojedinu državu.

Kasnije sam naučio da se ne kaže crtani nego animirani film.

Donirajte Udrugu Mlada pera
I evo, HRT ponovo animira. Zajedno sa sucima Ustavnog suda. Za one koji ne znaju, HRT je kratica za Hadezeova Radio Televizija. Pa samim plaćanjem HRT pretplate vi plaćate članarinu HDZ-u. E sad poneki od vas baš i nisu revni u tom plaćanju i onda se povlači HDZ-ov omiljeni potez: ovrha! S tim da je sad Ustavni sud poništio zakon kojim HRT nije smio angažirati odvjetnička društva za ovrhe. Vjerojatno se Hanžeković par puta okrenuo u grobu što je izgubio taj jedan izvor milodara koji mu je velikodušno pružio HDZ pa su ustavni suci brže bolje to poništili da se Hanžeković više ne okreće u grobu, a njegovi ovozemaljski partneri mogu i dalje haračiti.
Znači, HRT ponovo može animirati vanjska odvjetnička društva jer u ovoj državi s ovom Vladom ovrha nikad dosta! Nego, poštovani glasači HDZ-a da vas priupitam, jer vas još uvijek vrijeđa sljedeći vic:

Umro Plenković i došao pred sv.Petra. Pokaže mu sv. Petar raj – a ondje sve idilično, lijepo, svi sretni…. Nakon toga pokaže mu pakao, kad tamo zajebancija, mlade zgodne žene spremne na sve, piće… Čudno Plenkoviću što je tako dobro u paklu, ali s obzirom na to što je vidio, istog trena odabere pakao. Nakon nekoliko dana, u mukama zaziva sv.Petra, a sv.Petar će mu na to:
“Što je Plenki, nisi znao da i mi imamo državnu televiziju?”

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.