Otvoreno pismo Hrvatskoj pošti kad već ne odgovara na prigovore

Neću vas osloviti s poštovani jer vas trenutno nimalo ne poštujem! Na prigovor o razbijenom sadržaju paketa ( čiji sadržaj je bio propisno zapakiran i poslano kao lomljivo u dostavi te debelo naplaćeno uspijete razbiti plexiglas) koji sam poslao u prosincu 2019. još nisam dobio nikakav odgovor, a danas sam u poštanskom sandučiću našao kuvertu formata A4 u kojoj je bila zahvalnica koju su djeca Udruge Vretenac iz Slatine poslali djeci Udruge Mlada pera Čakovec. Kuvertu sam našao u sandučiću presavijenu na 4 dijela, evo slike!

Otvoreno pismo Hrvatskoj pošti kad već ne odgovara na prigovore

Ne zaslužujete više da se troše riječi na vas jer ste neodgovorni i bahati! Greške se događaju, barem se ispričajte za njih ili obrišite rubriku “Prigovori” sa službene stranice ako ne reagirate na njih jer znam da vam je neodgovaranje karakteristika, a ne iznimka!

Ako imate obraza odgovorite: tako se isporučuju pošiljke?

Ljut pozdrav

Gorkić Taradi

predsjednik udruge Mlada pera


Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.