VIDEO: Pijani poštar – izgorio motor Hrvatske pošte!

Ovih je dana društvenim mrežama kružila snimka na kojoj je izgorio motor Hrvatske pošte, te se vidi njihov prividno pripit djelatnik, koji pokušava uspraviti službeno vozilo… Kako su na ovu nesvakidašnju situaciju reagirali iz Hrvatske pošte, pročitajte u nastavku…

Putem WhatsApp messengera u redakciju portala Automobili.hr stigla su dva videa u kojem se vidi kako osoba u odjeći Hrvatske pošte ima problem s ravnotežom (djeluje pripito), te nije u mogućnosti sama voziti službeni motor br. 2875, no istovremeno odbija pomoć.

Na drugom video jasno se vidi kako je motor u plamenu.

Kako ne bi objavili video o kojem nemaju nikakvih popratnih informacija, portal Automibili.hr posalo je upit i zatražio od službe odnosa s javnošću Hrvatske pošte, da  daju par informacija o ovom nesvakidašnjem događaju. Na njihovo ugodno iznenađenje, bili su vrlo brzi i profesionalni, te odgovorili na sve  postavljena pitanja, a njihov vam odgovor prenosimo u cijelosti:

“Poštovani,

Jučer smo zaprimili snimke koje ste nam i vi dostavili. Radi se o istom poštaru, ali su snimljene u različitim vremenskim razdobljima. Svakodnevno je na terenu oko 2500 poštara te velika većina njih odgovorno i profesionalno obavlja svoj posao. Naših 10000 radnika predano radi na ostvarenju misije Hrvatske pošte – biti građanima na usluzi. Zahvaljujemo korisnicima što su nas upozorili na neprimjereno ponašanje koje ćemo, kao i uvijek, najstrože sankcionirati. Dolazak na rad pod utjecajem alkohola ili opijata odnosno njihovo uzimanje tijekom rada smatra se osobito teškom povredom obveza iz radnog odnosa zbog kojeg, uz prihvaćanje svih okolnosti i interesa obiju ugovornih strana, nastavak radnog odnosa više nije moguć. Takvo je ponašanje neprihvatljivo i ne tolerira se, a već danas je pokrenut stegovni postupak.

Snimka motora u plamenu nastala je 24. prosinca 2019. dok je poštar obavljao redovnu dostavu. Policija je napravila uviđaj te čekamo službene informacije. Na sreću, tijekom požara nitko nije ozlijeđen.

Svakako ćemo utvrditi eventualne propuste u sustavu nadzora i kontrole.

S poštovanjem,

Ured za korporativne komunikacije”

Znamo da je bio Badnjak i da se ljudi vesele, no obavljati službenu dužnost pod utjecajem alkohola nije pametno, a pogotovo ako to uključuje i vožnju.

Srećom u ovom nesvakidašnjoj situaciji stradao je samo jedan motor Hrvatska pošte.

Žao nam je samo ovog poštara koji je na sam Badnjak mnogima dostavio pakete te ih time dodatno razveselio. Pretpostavljamo da su ga zauzvrat pozvali da nazdravi, a on je malo previše puta to i prihvatio, te time završio pod stegovnim postupkom.

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.