VIDEO: Ivan Zak otkriva “Tajne naše” – potresnu baladu o ljubavi i čežnji

Nakon energičnih singlova “Svjetla grada” i “Goriš mi u venama”, Ivan Zak predstavlja novi singl, baladu “Tajne naše”. Pjesma prožeta mrakom zabranjene ljubavi nudi osvježavajući uvid u Zakovu umjetničku raznolikost.

Poput majstora kista koji maestralno prelazi između raskošnih boja i suptilnih nijansi, Zak nam u “Tajnama našim” prikazuje paletu emocija. Njegov glas, prepun topline i iskrenosti, vodi nas kroz priču o zabranjenoj ljubavi i neizrecivoj čežnji kad se ljubav i prijateljstvo nađu na suprotnim stranama.

“Pjesma prikazuje unutarnju borbu čovjeka koji se nalazi na raskrižju između duboke ljubavi i lojalnosti prema prijatelju.  To su emocije koje je teško riječima opisati, ali nadam se da smo ih kroz glazbu i stihove uspjeli dočarati na autentičan način” – rekao je o pjesmi Ivan Zak.

Tekst pjesme dolazi iz pera autora brojnih hitova, Marija Mihaljevića, dok je Branimir Mihaljević nadopunio atmosferu pjesme melankoličnom glazbom i aranžmanom. Spot za “Tajne naše” snimljen je u veličanstvenoj Villi Viko u Vojvodini, a režiju potpisuje Dejan Milićević. Vizualna suradnja ova dva umjetnika rezultirala je spotom koji savršeno odražava mračne nijanse pjesme.

Ivan Zak se ovom baladom predstavlja u novom svjetlu, dokazuje da je i dalje majstor osvajanja publike, ovoga puta dodirujući duboke emocije i  razotkrivajući tamne strane ljudske prirode.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.