Kad priprost konobar intelektualcima pogodi u živac

Gorkić Taradi
Gorkić TaradiKonobar s olovkom

Nevjerojatno kojom snagom su pojedini tzv. profesionalni novinari navalili na mene ovih dana ne prezajući čak ni od uvreda. Nazivajući me prostakom i smećem od novinara i gurajući same sebe kao osobe koje bi mi mogle biti uzor i idoli zapravo su popljuvali sami sebe, jer:

  • zašto se smatraju ugroženim od jednog običnog konobara?
  • kako mogu reći da moje smeće nitko pametan ne čita kad evo, upravo oni ga čitaju?
  • ako nije istina ono što sam napisao o plaćenim novinarima, zašto su se oni prepoznali u tome?
  • kako to da nije reagirao nijedan novinar iz iole objektivnog medija, već sve redom novinari žutog tiska i plaćenih medija (pod plaćenim medijima mislim na one koji pišu za novac po narudžbama određenih političkih miljea)?
  • kako to da je vas, intelektualce, jedan priprost konobar uspio tako isprovocirati?

Gospodo “profesionalni novinari”, zaboravili ste najosnovniju stvar novinarstva – pisati objektivno! Zar zaista imate čitatelje za takve ovce koje progutaju sve što je vama naručeno i plaćeno da pišete? Zato mene vole čitati, jer pišem iskreno, jer pišem ono što mislim! Možda to nije sofisticirano filozofski izneseno, ali upravo jednostavna razumljivost je prednost mog pisanja!

Ja sam jedina osoba koja piše na ovom portalu, ja sam osnovao, pokrenuo, održavam i pišem za ovaj portal. Do sada sam zaradio 0 (nula) kuna i do sada mi je plaćeno 0 (nula) kuna da nešto napišem. Vi ćete reći da tko će meni i platiti, ja ću vam odgovoriti da ja nisam htio uzeti novac ako ne mogu napisati ono što mislim! Pisanje je moj hobi kojem se posvećujem s puno strasti, NITKO, ama baš nitko na ovom svijetu mi ne može zabraniti da pišem, to je moje pravo. Tko želi čita, tko ne želi produži dalje. Zato pitam vas, velike profesionalce, zašto ste se osjetili ponukanim da me čitate? Možda se podsvjesno sjećate onih dana kada ste maštali ili doista i pisali o onome što želite? Znate, onih dana prije nego ste se prodali! To što ste se prodali, vaš je izbor, uživajte u novcu koji ste dobili ili dobivate za iznošenje tuđeg mišljenja, ne morate biti ljubomorni na mene što sam iskren! Siguran sam da sada imate i prijatelje koji hvale vaše pisanje, meni moji govore s čim se slažu, s čime ne, ali niti to mene ljuti niti je njima palo na pamet da bi me moglo naljutiti to što su iskreni.

I zato, ponovit ću ono što vam je diglo tlak i pritisak:

Kako zaštopati WC školjku?
Ubacite u nju tzv. objektivno novinarstvo! 

I one druge dvije kolumne koje su vas izludile (znači ipak ste me nastavili čitati!) su tamo gdje su i bile, nigdje ih nisam niti ih neću maknuti! Tko ste uopće vi da biste mi davali savjete? Ja vas ne cijenim, a ako vama vaši mentori “daju savjete”, krak hobotnice se neće proširiti na mene!

Gorkić Taradi – Konobar s olovkom

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.