Blue Jeans Radio – u pravo vrijeme u pravom eteru

Hrvatski Radio Čakovec, popularni Hrčak, koji je prošle godine obilježio značajni jubilej, 50 godina neprekidnog emitiranja programa – i dalje ne posustaje.

Na samom početku nove godine kreće punom parom i ponovo radi veliki iskorak!

U petak 18. siječnja s početkom u 14 sati, na frekvencijama Hrčka 98 i 99,8 MHz, započinje emitiranje novog atraktivnog zabavnog programa mozaične strukture i dinamičnog ritma pod imenom BLUE JEANS RADIO.

Autor BLUE JEANS RADIJA je Robert Lisjak, koji će voditi emisiju zajedno sa prekaljenim radijskim vukom Robijem Srnecom, uz tehničku podršku kompletne ekipe Hrčka i studija Dvije lije iz Čakovca.

Različit od svega što se trenutno može čuti u domaćem eteru, BLUE JEANS RADIO će se emitirati svakog petka, trajat će punih pet sati i sastojati se od mnogobrojnih zabavnih rubrika i nagradnih igara, korisnih informacija o događanjima tijekom vikenda i predstojećeg tjedna te razgovora sa poznatim i nepoznatim osobama naše glazbene scene, filma, kazališta, znanosti, turizma, sporta…

Slušatelji će se moći izravno javljati u eter za cijelo vrijeme trajanja BLUE JEANS RADIJA i tako sukreirati emisiju, a očekuje nas, naravno, i obilje dobre glazbe, one iz prošlog stoljeća.

Razgovori o politici su – strogo zabranjeni!

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.