‘Moj suprug godinama je spolno zlostavljao našu bebu, a prijava je odbačena’

“Znala je vrlo često s nepunih pet godina crtati spolne organe. Govorila je kako je to njezina i tatina tajna pa bi znala pjevati pjesmice seksualnog sadržaja, spominjala je mlijeko za bebu iz tatinog pi**”

“Počela se trljati od mene, čudno se dirati, mene dirati, a zatim me pitala hoću li se igrati s njom. Ubrzo je skinula odjeću i donje rublje. Pitala sam je zašto to radi, a ona mi je odgovorila kako se tako svaki dan igra s tatom”, započela je svoju priču za RTL majka zlostavljane djevojčice, a koja je nedavno tužila Hrvatsku Europskom sudu za ljudska prava.

Razlog?

Naime, suprug je zlostavljao njihovu tada 4-godišnju kći. Naša sugovornica koja je htjela ostati anonimna svojeg supruga prijavila je policiji no istraga ni nakon četiri godine nije provedena. Slučaj nije završio na nadležnom sudu, a otac i dalje viđa djevojčicu.

U računalu mu pronašla porniće sa životinjama

Govori nam i to kako je od policije tražila da pregledaju njegov mobitel i računalo, ali pogađate – to nikad nije učinjeno.

“Kad sam saznala da on siluje našu malenu otvorila sam njegovo računalo. Tamo sam u pretraživaču pronašla 50 filmova koje je svakodnevno gledao mjesecima unatrag. Tu je bilo i sadržaja spolnih odnosa žena sa životinjama. Strašna scena me dočekala i urezala se u sjećanje”, prepričava shrvana majka.

Sve to je na njezinu kćer imalo strašne posljedice.

“Znala je vrlo često s nepunih pet godina crtati spolne organe. Govorila je kako je to njezina i tatina tajna pa bi znala pjevati pjesmice seksualnog sadržaja, spominjala je mlijeko za bebu iz tatinog pi**”, dodaje ističući da ju najviše boli što njezin suprug sada traži skrbništvo nad djetetom jer njegovo zlostavljanje nikad nije dokazao.

‘Skon seksualnim devijacijama’

A struka ga je na psihotestiranju, kaže, ocjenila ovako:

“Kod njega je utvrđena visoka skala hipomanije, povišena seksualna energija, povremeno rizično ponašanje, sklonost uporabi alkohola i da sve te karakteristike ukazuju na simptome poremećaja ličnosti i moguće seksualno devijantno ponašanje”.

Zajedno s udrugom Lavice (za zaštitu žrtava pedofila), ova majka pisala je svim mogućim institucijama o problemu, no pomaka nije bilo.

“Žrtva nastavlja biti žrtva i ne zlostavlja je samo zlostavljač, već mi svi zajedno kao društvo”, ističe Anita Papa iz udruge Lavice.

Kaznena prijava odbačena bez argumenata

Dok policija odgovara kako je istraga tajna zbog maloljetnika, iz tužiteljstva potvrđuju da je kaznena prijava odbačena, ali bez obrazloženja. Za to vrijeme, ova majka pravdu traži na Europskom sudu za ljudska prava. Jer otac i dalje smije viđati dijete, ali 4 sata na tjedan. I to pod nadzorom.

Napomenimo i to da se idući tjedan čeka i presuda – tko će dobiti skrbništvo nad zlostavljanom djevojčicom.

Strože kazne za pedofile

Valja istaknuti kako udruga Lavice podržava izmjene zakona o pedofilima, ali traže da se minimalne kazne povećaju i u slučaju takvih osoba izbjegne mogućnost rada za opće dobro.

Jer podaci su zastrašujući. Samo prošle godine, bilo je 27 presuda pedofilima koji su dobili rad za opće dobro.

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.